ISKEŠIRALA 70.000 EVRA: Ana Nikolić potrošila sav štek!

Pevačica Ana Nikolić je čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pesama povela u Maroko, gde je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra. Takođe je platila sve troškove puta za desetak saradnika.

Pored ljudi iz video-produkcije Nikolićeva je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju. Pevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi se ekranizuje u luksuznom hotelu u centru Marakeša.

- Ana je oduvek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla sa odrešenim budžetom. Pored produkcije nekoliko video-spotova koja košta više od trideset hiljada evra, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati - navodi izvor blizak pevačici i dodaje:

- Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada evra za sve propratne troškove.

Luksuzni hotel u kome pevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku, sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe, a apartman za noć košta od 30.000 dinara pa naviše. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smeštaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.

- Ana voli da se zabavlja i nakon celodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika - kaže pevačicin blizak saradnik, i otkriva:

- Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će takođe biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljviim lokacijama. Sveukupno pevačica će biti više od nedelju dana u ovoj zemlji.

Kako Ana Nikolić nije aktivno radila od kada se porodila i posvetila majčinstvu, a tome ima skoro tri godine, zanimalo nas je kako je platila snimanje spotova. Ako se tome dodaju troškovi za kupovinu i snimanje pesama, reč je o velikoj sumi novca uloženoj u njen povratak na scenu.

- Ona zna kako sa finansijama, pa je tokom muzičke pauze odvajala novac i štedela upravo za novi album. Iako je velika suma u pitanju, ona je imala druge prihode u toku pauze odakle sada finansira skupocene spotove. Neke pesme su bile ranije kupljene pa su čekale momenat da budu objavljene. U svakom slučaju, štek je sasvim sigurno sada svela na minimum - objašnjava izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

ana nikolićmaroko