SLATKE REČI: Dame otkrile koje ih najviše uzbuđuju

Zadovoljavanje partnera najčešće se svodi na prave pokrete koje ste napravili, ali u drugim situacijama to je ono kad znate tačno šta da kažete i kada. Na društvenoj mreži "Reddit" dame su podelile najseksi stvari koje su im pričali njihovi partneri.

Neki od primera koje su naglasile su staromodna romantika. Na primer, jedna žena kazala je da je partner uzbudio rečenicom: "Zašto se osećaš tako savršeno u mom naručju".

Druge dame nadovezale su se na ovaj primer govoreći kako vole da im momci i muževi samo govore da se dobro osećaju kada su u njihovoj blizini.

Međutim, u trenucima veće strasti dame ističu da ih uzbuđuje kada partneri izgovaraju kratke psovke ili izraze kao: "O, moj Bože".

Jedna devojka prisetila se kako se uzbudila kada joj je dečko rekao da je "njegova najveća fantazija" u trenutku kada je prvi put preuzela kontrolu tokom seksualnog odnosa. Slično tome, druga je rekla da se osećala sigurno i voljeno kada joj je dečko govorio da je lepa dok je bila gola.

Naravno, razgovori tokom seksa mogu da postanu daleko prljaviji, svedoci su i komentari dama na "Reddit-u". Ipak, većina žena najviše je naklonjena erotici te uživaju u šapatima na uvo ili izrazima kao što su: "Ti si moja večeras".

Izvor: Prva.rs/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

erotikafantazijagola devojkakratka psovkaljubavljubavna vezaprljavi razgovorišapatiseksseksualni odnosstrastuzbuđenjezadovoljavanje