OČISTITE PRAŠINU SA SVOJIH OSEĆANJA: Šest načina da osvežite odnos

Izgradnja i održavanje odnosa je težak posao. A još je teže primetiti kada je rad na odnosu počeo da vas zamara, kada postanete previše lenji da nešto uradite i oba partnera upadnu u rutinu.

Kako izaći iz ove "močvare" i vratiti odnosu svežinu? Pred vama je nekoliko primera:

1. Koristite video ćaskanje

Umesto pisanja dugih poruka, usred radnog dana koristite video ćaskanje.

2. Prljavi razgovori

Ovu taktiku možete da koristite i u video četu i u pisanom obliku. Naravno, nije potrebno postati amater porno filmova, već dati nekoliko predloga za narednu noć - zašto ne?

3. Kreirajte avanturu

Ovo ne bi trebalo da bude višednevno planinarenje u planinama. Opet se radi o seksu. Intimni život sa fantazijama i otkrićima je uvek sjajan predlog. Seks pod tušem ili na kuhinjskom stolu takođe će uspeti, ali još bolje - na zadnjem sedištu automobila na napuštenoj stazi ili u tamnom uglu parka u kome nema nikoga...

4. Igrajte se pitanja

Ako nemate dovoljno komunikacije (i razloga za to), uzmite karte i smislite temu za svaku kartu! Ko izvlači karticu - dobija pitanje. Vrlo brzo ćete uroniti u atmosferu prvih sastanaka, kada je pred vama bila samo sreća.

5. Organizujte iznenađenje

Ne možete da pozovete 150 gostiju za zabavu iznenađenja, ali započnite sa malom. Kupite lepu sitnicu, napravite doručak u subotu ujutru, a reči "volim te", koje oboje niste dugo rekli, uvek ostaju na mestu broj jedan.

6. Idite na sastanak

Setite se kako je sve počelo. Obucite se lepo, idite u omiljeni restoran ili idite u večernju šetnju. U užurbanoj svakodnevici tako je lako zaboraviti romantične trenutke, ali ih je baš lako nadoknaditi!

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

fantazijaljubavljubavni odnosljubvna vezaprljavi razgovoriprvi sastanakromantikarutinaseksvolim te