JEDAN JE IMAO NOŽ, DRUGI ME JE DAVIO: Zorana Pavić ispričala potresne detalje pljačke

Pevačica Zorana Pavić opljačkana je početkom ove godine u Beogradu, a tada je preživela veliku traumu s obzirom na to da su je lopovi i fizički napali.

Uz pretnju nožem, lopovi su joj oteli torbu, a sada je sve u rukama policije. Ovo, međutm, nije prvi put da je Zorana prošla kroz ovakvu situaciju - pre nekoliko godina desilo joj se slično.

- To je neka teška karma. Prošli put sam imala sreće jer su neki momci koji su tu prolazili uhvatili lopova i vratili mi tašnu. Izlazila sam iz automobila kada mi je prišao klinac i bukvalno s ramena skinuo tašnu. Bila sam u štiklama, nisam mogla da trčim, pao mi je telefon, opšti haos. Vikala sam "policija". Mnogo sam se glupo osećala, bila sam u šoku. Ti momci koji su mi vratili torbu, nikada to neću zaboraviti. Oni nisu čak bili ni blizu, niti su znali da pomažu poznatoj pevačici. Oni su čuli vapaj jedne žene i stigli su ga. Taj mali je pao. Kada sam videla da se vraćaju s tašnom, ne mogu da vam opišem, suze su mi krenule - ispričala je ona za "Kurir".

Kako je ispričala pevačica, i dalje je potresena kad god pomisli na napad i pljačku.

- Jedan je imao nož, drugi me je davio, stvarno se potresem kad pomislim na to. Jakna mi je bila preko torbe i da se moja drugarica nije pojavila, možda bi me i fizički više povredili. Napali su jednu ženu, ta grubost koju sam osetila, to je pretužno. Koliko su to jadni muškarci - ispričala je Zorana.

Na pitanje da li smatra da su lopovi, s obzirom na to da je pevačica, preptostavljali da u tašni ima mnogo novca, te da im je zbog toga ona bila meta, odgovara:

- Nisam ja narodna pevačica, niti se ikad razbacujem parama. Auto je bio zagrađen na tuđem parkingu, nije isključeno da je to namenski neko uradio. Ali ne želim da ugrozim istragu. Želim da taj stres zaboravim.

Izvor: Kurir.rs
Foto: zourana_guevara/Instagram

napadopljačkana pevačicapljačkazorana pavić