JEDVA ČEKAM DA TI POKAŽEM DA ŽIVOT MOŽE BITI LEP: Seka Aleksić emotivnom porukom obratila se sinu Jovanu (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić porodila se 22. januara i na svet donela sina Jovana. Njoj i suprugu Veljku Piljikiću to je drugo dete, kome su ponosni roditelji želeli da daju ime Isak. Međutim, maleni dečak je požurio i na svet došao dva dana posle Svetog Jovana, te je popularni par promenio odluku i nazvao sina po velikom svetitelju i proroku.

Seka uživa u roditeljstvu, a juče je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila veoma emotivan status, posvećen tek rođenom sinu Jovanu.

- Gledam te, Jovane, kako spavaš i razmišljam... Jedva čekam da ti pokažem da život može biti lep, da su tvoje želje ostvarive i da na svetu ima dobrih dela i ljudi. Jedva čekam da vidiš koliko ljubavi možeš dobiti ako je i sam poklanjaš i da spoznaš da svi mi imamo nešto važno da podarimo jedni drugima. Jedva čekam da ti pokažem da je svet divno mesto za tvoj rast i da si ti sigurno i voljeno biće. Jedva čekam da ti dokažem da nemaš razloga za strah, sve dokle veruješ u nešto veće od sebe samog. A od tebe ću naučiti najviše: usmerićeš mi pogled na dugu po kišnom danu, pokazati svoju omiljenu igračku, sa velikim smeškom dočekati jagodu, dunuti u maslačak, čekati Deda Mraza, nacrtati smeška na zidu... I neće me to razljutiti, biću zahvalna na ručicama koje su to nacrtale i učvrstiću svoje uverenje da je velika sreća u malim otkucajima tvog opet, velikog srca. Jedva čekam da i ti pogledaš u nebo i zaželiš želju. Da ti mama kaže: želje se ostvaruju i Bog sluša naše molitve. Sigurna sam u to, jer sa tobom, sve moje su uslišene. A sada, lepo mi spavaj anđele. Tvoji snovi su u sigurnim rukama. Mama - napisala je Seka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Jovan Piljikićseka aleksićtop_sliderveljko piljikić