KLJUČ USPEŠNE VEZE: Pridržavajte se četiri pravila i uživaćete u ljubavi

Ljubav je osnov svake veze, međutim ako u njoj nedostaju neki ključni činioci, ona verovatno neće opstati.

Životne vrednosti i ciljevi razlikuju se od osobe do osobe, međutim neke stvari zajedničke su svakoj ljubavnoj vezi.

Ako se ne držite ove četiri stvari, vaša veza neće opstati.

Trudite se da uskladite rasporede

Oboje imate mnogo obaveza, ali vas to ne sprečava da se što češće viđate i da se družite s prijateljima. Trudite se da uskladite svoje rasporede, prilagodite se jedno drugom jer vam je stalo da provedete kvalitetno vreme zajedno.

Realni ste

Ne očekujete jedno od drugog neprestane poruke i pozive i ne ljutite se na svoju bolju polovinu ako od umora zaboravi da vam pošalje poruku za laku noć. Jako je važno biti svestan činjenice da smo svi ljudi i da grešimo, da imamo i mane i vrline i da ne možete da očekujete od nekoga da u svakom trenutku bude savršen i sjajno raspoložen.

Dobro funkcionišete i posebno i zajedno

Sjajno je imati nečiju podršku, međutim bitno je da ostanete svoji. Koliko god ste zaljubljeni u svog partnera, ne zaboravite na činjenicu da jedina osoba koja će zauvek biti s vama jeste upravo vi i posvetite se sebi i ljubavi prema sebi kao individualcu.

Verujete jedno drugom

Dobro komunicirate sa svojim partnerom, dobro ga poznajete i verujete mu. Ako vam nešto smeta, to odmah rešavate i prija vam da pričate s njim o svemu. Ipak ste ga izabrali za partnera.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

emotivni partneriljubavljubavna vezaporukepoziviraspoloženjeseksvezazaljubljenost