SVAKOG DANA TE SVE VIŠE VOLIM: Seka Aleksić zahvalila Svetom Trifunu što čuva njenu ljubav sa Veljkom Piljikićem

Sveti Trifun, praznik pravoslavnih vernika, i praznik zapadne tradicije Sveti Valentin obeležavaju se istovremeno. Ta dva sveca su, iako svetkovani u različitim crkvama, zaštitnici iskrene ljubavi svih hrišćana.

Povodom ovog praznika atraktivna pevačica Seka Aleksić se putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram obratila suprugu emotivnom porukom, ističući koliko joj znači njegova ljubav i podrška.

- Tvoje reči i tvoje ćutanje su podjednako lekoviti. Ne rekavši ništa, rekao si mi sve i ta tišina mi je prijala više od razgovora, toliko da sam imala potrebu da zabeležim ovaj specifičan i neponovljiv momenat. Ovako, sedeći u kolima jedno pored drugog, nismo mogli ni da slutimo koliko je važna i velika ljubav koju imamo nas dvoje. Samo znamo da postoji i da smo toj ljubavi u potpunosti predani... Osećamo to. Upisano je negde na telu, u vremenu, u prostoru, na Suncu koje nas je ovog jutra obasjalo... Upisano je na zvezdi koju sam ti pokazala. Svuda je, a opet u nama je. Bezuslovno i verovatno beskrajno... Verovatno beskrajno jer nikada nećeš saznati koliko te mogu voleti, neću ni ja, jer ću te svakog dana voleti sve više. Jer mi svakog dana daješ sve više razloga da te volim. Jer se i sa bokserskim rukavicama ti najviše boriš za ljubav. A ovo nije ljubav, ovo je tvrđava od ljubavi sa lavirintom čije puteve poznajemo samo mi. Dužih ljubavi možda ima. Milijih srcu nigde. Hvala anđelima što su mi poslali jednog od njih i Svetom Trifunu što čuva ovu i svaku iskrenu ljubav. Zato, ovog dana, slavim i veličam njegovo ime. Kao i svakog dana. Hvala ti Bože! - napisala je Seka.

Popularna Seka već deset godina je u skladnom braku sa bokserom Veljkom Piljikićem tokom koga su dobili dvoje dece, sinove Jakova i Jovana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

jakov piljikićJovan Piljikićseka aleksićsveti trifuntop_sliderveljko piljikić