OTAC RADE MANOJLOVIĆ POBESNEO ZBOG ĆERKINIH TROŠKOVA: Sve što od sada zaradiš ide na moj račun

Rada Manojlović godinama radi, nastupa širom sveta i dobro zarađuje, međutim ništa sem auta nije stekla.

Istina, renovirala je kuću u Četerežu za oca i maćehu, ali to je sve. Zbog svega toga njen tata Rade jako brine i smatra da ona nije zaslužila da toliko radi, a da nema još ni svoj stan, pa je odlučio da stvar preuzme u svoje ruke i da ćerku nauči pameti.

- Rade je morao da lupi šakom o sto jer vidi čovek da se Rada nikad sama neće opametiti. Gleda je godinama kako troši i na bivše momke, i sada na Harisa, a o sebi ne misli uopšte. Pa Milanu Stankoviću je platila penale za "Grand", Momiru je uložila u neki biznis. Pa nije ona javna banka da svi od nje uzimaju. Zato Rade neće više to da trpi, pa je seo i sa ćerkom obavio ozbiljan razgovor. Rekao je odlučno i strogo: "Sve što od sada zaradiš ima da ide na moj račun! Samo te gledam kako bacaš okolo na glupoti, a nemaš još ni stan. Kod mene ti je najsigurnije, a videćeš, za godinu dana imaćeš toliko para da ćeš moći da biraš koji ćeš stan. Ostaće ti štek, ti znaš da sam ja sa parama oprezan - prepričao je izvor za "Skandal" i dodao:

- Rada ga je saslušala i pristala. Shvatila je da je loša sa finansijama i sve je prepustila ocu. Za sebe će odvajati samo minimalno novca za osnovne potrebe, a ostalo ide kod oca u štek!

Izvor: Scandal!/Republika.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

ceterezeHaris Berkovićmilan stankovićrada manojlovićrade manojlovićselo četereže