MUŠKARCI ME SE PLAŠE: Katarina Grujić progovorila o ljubavnom životu

Katarina Grujić (28) jedna od najlepših pevačica mlađe generacije, kaže da je zbog napornog tempa života rano počela da brine o svom izgledu.

Kako kaže, zbog toga što živi noću, a spava danju, trpi posledice koje se odražavaju i na zdravlje, ali i na spoljašnji izgled.

- Priroda mog posla je takva da noću radim, a danju odmaram i zbog toga moram mnogo više da vodim računa o svom izgledu. Noću sam u kafani punoj dima, a moje lice je konstantno pod jakom, scenskom šminkom pa samim tim moja koža brže stari - kaže Kaća i dodaje da je zbog toga vrlo rano počela da se podvrgava raznim estetskim tretmanima.

- Ništa ne želim da prepustim slučaju, već se trudim da sprečim neka teža stanja i mnogo ulažem u sebe i svoju lepotu. U mom poslu je važno kako izgledate i zbog toga sam odavno počela da idem na tretmane mezoterapije - objašnjava Kaća.

Kako kaže, na poslovnom planu joj sve ide onako kako je zamislila. Trenutno promoviše pesmu "Muška kurva" za koju kaže da je najemotivnija pesma koju je do sada otpevala, a do kraja godine planira da objavi novi album.

- Karijera će mi uvek biti na prvom mestu. Nisam od onih koji imaju promašaje, bogu hvala. Svaka moja pesma je do sada bila hit i nemam razloga da budem skromna kada je reč o poslu - kaže Grujićeva i dodaje:

- Ove godine ću izdati album na kojem će se naći svi mogući žanrovi. Koketiraću sa svim stilovima, bukvalno. Biće šarenolik i jedva čekam da ga svi čuju i vide - kaže Grujićeva.

I za razliku od poslovnog života koji je, kako kaže Kaća, perfektan, na privatnom planu stvari ne stoje tako. Mada bi volela da se nešto u budućnosti promeni, time se, kaže, ne opterećuje.

- Kod mene stanje nepromenjeno. Ne krijem svoj privatni život, nego ga uopšte i nemam - kaže sa osmehom Kaća i dodaje da dobija dosta pažnje od anonimnih udvarača.

- Muškarci koji to rade ili se vešto kriju ili me se boje. Ne znam da li je to nedostatak samopouzdanja i hrabrosti ili ja prosto nemam sreće u ljubavi - otkriva kroz smeh atraktivna pevačica.

Izvor: Alo.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

emotivni životkatarina grujićljubavni životpevačicatop_slider