PROSLAVILI PRVU GODIŠNJICU BRAKA: Danijela Karić uputila emotivnu poruku suprugu Ivanu Mileusniću (FOTO)

Za pevačicu Danijelu Karić danas je poseban dan. Naime, naslednica imperije Karić sa svojim suprugom Ivanom Mileusnićem proslavlja prvu godišnjicu braka.

Lepa plavuša početkom septembra na svet je donela sina Maksima. Mališan je Danijeli treće dete, dok je njenom suprugu koreografu prvo.

Tridesetpetogodišnja Danijela danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila set fotografija sa građanskog venčanja i suprugu uputila emotivnu poruku:

- Na današnji dan tačno pre godinu dana sam postala najsrećnija žena na svetu, žena Ivana Mileusnića. Srećna prva godina braka ljubavi moja, ti činiš moj život kompletnim. Hvala ti što postojiš i što si baš mene odabrao. Hvala ti za ovih čarobnih 365 dana neizmerne sreće i ljubavi koju mi pružaš i daješ nesebično. Ostvario si moje snove i učinio da mi život bude poseban i najlepši kao iz bajke. Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dao a to je celog sebe. Tvoja ljubav je unela u moj život svetlost i sama pomisao da si moj muž me čini najsrećnijom osobom na svetu. Ne prođe dan a da se ne zahvalim Bogu sto te je stvorio i naše životne staze spojio u jednu. Volim te najviše na svetu, zauvek i do kraja života - napisala je Danijela.

Podsetimo, Danijela je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem, tokom kog je dobila dvoje dece, sina Filipa i ćerku Moniku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijelakaric/Instagram

danijela karicivan mileusnićprva godišnjica brakatop_slider