MAJSTORI ZA POLJUPCE: Pet horoskopskih znakova koji se najbolje ljube

Dobar poljubac je najlepše sećanje na nekog partnera. Ali ne zna svako dobro da se ljubi, potrebna je i određena veština, a ne samo emocije.

Kada želimo bolje da upoznamo neku osobu često tražimo pomoć od astrologije jer, verovali ili ne, horoskopski znak može mnogo toga da kaže o nekome.

Evo koji su horoskopski znakovi najbolje savladali umetnost ljubljenja.

Ribe

Romantične ribe vide samo dobro u ljudima. Poznati su po tome što se brinu o drugima, što ih čini idealnim životnim partnerima. Ribe to možda nikada neće priznati, ali su scenu ljubljenja milion puta "prešli u glavi" pre samog čina. Znači, kada dođe taj trenutak riba će učiniti sve da bude savršen.

Lav

Jedna od glavnih karakteristika Lava je želja da udovolji ili bude zadovoljan. Zato, kada lavovi žele da budu romantični, učiniće sve da njihova ljubavna priča bude najbolja. Poput kralja, Lav se izuzetno ponosi svojim ljubavnim veštinama, uključujući i ljubljenje. Toliko žele da njihov poljubac bude savršen, da bi mogao da podstakne pesnike da pišu pesme o njemu.

Strelac

Strelac voli iskrenost isto koliko i avanturu. A kada se ove dve osobine spoje, verovatno ćete dobiti osobu koja se dobro ljubi. Njihov poljubac je uzbudljiv poput nove avanture i prepun je iskrene strasti.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj prirodi i odanosti, što se smatra za dva najveća ljubavna kvaliteta. Kada se Škorpija ljubi, što čini tek nakon što se uveri da je u pitanju prava ljubav, ona je puna neodoljive strasti.

Rak

Rakovi su osećajne ličnosti zbog čega se ljudi lako zaljubljuju u njih. Takođe, rakovima je veoma važna ljubav i porodica i veruju u ljubav za celi život. Ovom horoskopskom znaku bilo koji čin ljubavi, bilo da je to poljubac ili zagrljaj, toliko je pun emocija da je gotovo nemoguće odupreti se tome.

Izvor: Super žena/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

astrologijaavanturaemocijehoroskopljubavpoljubacstrastzagrljaj