IDEALNI SUPRUŽNICI: Kojim horoskopskim znacima brak najviše znači?

Razlike među znakovima Zodijaka mogu se uočiti i u pristupu bračnom životu. Brak - bio formalno sklopljen ili ne - najviše je "u krvi" znakovima pod vladavinom planeta ljubavi Venere - Vagi i Biku.

Bik

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvataju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što im matičar i sveštenik govore. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku. Da bi sprečili raskid, tolerisaće sitne partnerove ispade i preuzeti veći deo kućnih obaveza na sebe. Prioritet im je da zaštite interese dece i sačuvaju zajedničku imovinu.

Vaga

Rođeni u ovom znaku zavisni su od ljubavi pa maštaju o venčanju i bračnom partneru od detinjstva. Uložiće mnogo u funkcionalnost i opstanak braka ne bi li izbegli stres razvoda i ponovne samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim. Da ne bi morali da žive sami, u nedostatku boljeg izbora spetljaće se i sa ispodprosečnim partnerom, kojeg će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. U prelaznom razdoblju potajno će održavati oba odnosa.

Rak

Duboko osećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost venčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmeriti većinu resursa. Decu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom. Ukoliko imaju decu, potrudiće se da ostanu u braku čak i ako im se partner ozbiljno zameri.

Ribe

Mnogo udobnije i srećnije žive ako imaju na koga da se oslone, a za tu su ulogu idealni bračni drugovi. Održavaju brak i dom nežnošću i ljubavlju, a nikad ne zaboravljaju da poljube voljenog kad dođu kući. Oprostiće mu skoro sve, a više od prevare strahuju da ih on zauvek ne napusti. Ako je uzrok krize treća osoba, neće se ponašati ljubomorno i osvetoljubivo, nego će biti spremni na sve samo da bi ponovo zadobili partnera.

Izvor: Tportal.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

brakhoroskoppartnerprevararazvodsupružnicivenčanje