PRE TRI GODINE SU MI OTKRILI BOLEST, LEKOVE ĆU PITI DO KRAJA ŽIVOTA: Sanja Vučić progovorila o svom zdravstvenom stanju

Grupa "Hurricane" ovih dana ozbiljno se priprema za Evroviziju koja će se održati od 12. do 14. maja u Roterdamu.

Pevačice Ivana Nikolić i Ksenija Knežević zabrinute su kako će glavni vokal Sanja Vučić izdržati naporne pripreme i nastupe, s obzirom na to da boluje od hašimota, bolesti štitne žlezde, koja prilično iscrpljuje organizam:

- Nije mi bilo dobro, a nisam znala šta mi je. Osećala sam hroničan umor, bila sam razdražljiva, neraspoložena, nisam imala energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra i dao mi je antidepresive. Pomislila sam da možda imam problem sa hormonima, pa sam išla i kod ginekologa. Doktorka je posumnjala da je u pitanju hašimoto, jer i ona sama bolest – priča Sanja Vučić za "Informer" i nastavlja:

- Bolest su mi otkrili pre tri godine. Radila sam analize hormona štitne žlezde, išla sam na ultrazvuk i tada su mi potvrdili da je u pitanju hašimoto tireoiditis. Rekli su mi da ću piti lekove najverovatnije do kraja života. To mi je teško palo, pa mi se dešavalo da ne mogu da ustanem iz kreveta i stalno sam plakala. Bila mi je suva koža, a primetila sam i da dosta dobijam na težini, kao i da teško skidam kilograme. Baš sam se uplašila. Mislila sam da mi se srušio ceo svet kada sam shvatila da sam bolesna i da zavisim od jednog leka. Teško sam prihvatila sve to, ali sam se vremenom privikla.

Pevačica ističe da je zbog bolesti štitne žlezde u potpunosti promenila životne navike.

- Sada sam posvećena treninzima, vodim računa o ishrani i ne uzimam ugljene hidrate i šećere. Pokušavam da živim zdravo, koliko god je to moguće. Bolest me neće sprečiti da nastupam sa koleginicama iz grupe – rekla je Sanja koja podršku ima i od koleginica iz grupe "Hurricane".

- Svi smo tolerantni kada je Sanja u pitanju. Trudimo se da je ne opterećujemo obavezama. Rekla je da će raditi sve kao i mi za Evroviziju. Tražila je da se ponašamo prema njoj kao da nema zdravstvenih problema, ali se mi trudimo da je zaštitimo koliko god je moguće – rekla je Ksenija, ćerka popularnog Kneza a sa njom je saglasna i Ivana Nikolić, treća članica popularne grupe.

- Zbog nastupa na Beoviziji nismo spavale danima. Meni, koja sam u odličnoj formi, sve to je bilo veoma naporno, a mogu misliti kako je Sanji. Baš sam se bila zabrinula za nju u tom periodu i samo sam čekala da se sve završi i da ona ode kući da spava. Naravno, svima nam je bio potreban san, ali njoj najviše - dodala je Nikolićeva.

Izvor: Informer
Foto: sanjalilwolf/Instagram

beovizijaBeovizija 2020evrovizijagrupa HurricanehašimotoHurricaneivana nikolićknezKsenija Kneževićsanja vučićštitna žlezdatop_sliderživotne navike