POSLE 24 GODINE BRAKA: Marija Savić i Aleksandar Srećković Kubura podneli zahtev za razvod?!

Nakon burnog odnosa u kome su oboje javno prevarili jedno drugo i očigledne krize u braku, Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković rešili su da se sporazumno razvedu.

Još od jeseni prošle godine kada je uslikao Mariju kako je u javnosti prisna sa nepoznatim muškarcem spekulisalo se da je bračni par pred razvodom.

- Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem - navodi izvor blizak paru.

Kubura je bio nedostupan na pozove, a Marija je na pitanje da li su ove informacije tačne samo kratko poručila: "Doviđenja, prijatno"!

Podsetimo, u septembru prošle godine Marija je uslikana kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem. Ona je tada poručila da je njeno ponašanje zapravo odgovor na Kuburinu prevaru, kada je pre više od šest godina uslikan kako razmenjuje nežnosti sa 18 godina mlađom producentkinjom Petrom Radivojević.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

Nakon toga u medijima su se pojavile tvrdnje da je fitnes instruktorka uveliko posetila advokata kako bi što pre pokrenula brakorazvodnu parnicu.

- Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan - naveo je svojevremeno izvor magazina "Story".

Naime, Marija i Kubura u braku su više od 20 godina, a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.

Kada je Marija uplovila u emotivnu vezu sa nepoznatim muškarcem, poželela je da što pre reši svoje bračno pitanje. Kako su ona i Kubura, silom prilika, nakon cele situacije nastavili da žive pod istim krovom, Marija je navodno želela da što pre reši celu zbrku.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Aleksandar Srećković KuburaMarija Srećković Savićrazvodtop_slider