LUNA ĐOGANI IMA PREDKARCINOM MATERICE: Anabela Atijas otkrila detalje zdravstvenog stanja svoje ćerke (VIDEO)

Nakon ulaska na velelepno imanje u Šimanovicima, Anabela Atijas popričala je sa ćerkom Lunom Đogani, a onda otkrila da njena ćerka boluje od neizlečive bolesti.

- Zar me ti nisi pozvala ovde, svojim plakanjem na rođendanu, što nisi pročitala čestitku pred svima? To što si počela da lažeš je što si u čoporu lažova i manipulatora. Ništa od toga ne umanjuje činjenicu da sam ti ja majka i da se brinem zbog tvog zdravstvenog stanja, a praviš bebu? Luna, da li si ti normalna? - pitala je Anabela.

- Ja ispod pokrivača nemam s*ks, ja ispod pokrivača nemam odnose, možda to tako izgleda, ali nemam - pravdala se Luna.

- Zašto si mu rekla: "Sada sam te vezala za sebe? Sve ono što si napolju digla kada si izašla iz "Zadruge 2", kada si pobedila, sve si srozala za dva dana - istakla je pevačica.

- Luna, ti imaš predkarcinom materice. Ja sam tvoja majka, ne slažem se sa nekim tvojim postupcima, ali ne znači da me neće boleti ako izađeš odavde sa nekom rakčinom. Ti imaš odnose, a to ti je zabranjeno, hoćeš li u sedmom, osmom mesecu da ubijaš svoje dete. On da te toliko voli, sam bi rekao da se ovde ponašaš kao dama. Ti danas u sred bela dana vadiš maramice. Poenta priče, budem li te videla sa njim ispod pokrivača i u tuš kabini, neće ti biti dobro. Ja neću tvoj život da nosim na duši. Ne želim da kažem sutra sebi zašto nešto nisam uradila, ostalo me ništa ne zanima. Nina, ne razumeš kako se sada oseća, kada mi je ona rekla da uđem i da te urazumim. Pala si na dno - objasnila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

anabela atijasluna đoganipredkarcinom matericeZadruga