Veliki broj Novosađana prijavio se za volontiranje, među njima i poznate ličnosti!

Akcija "Pomozimo našim starijim sugrađanima" koju je pokrenula Color Media Communications, naišla je na veliki odziv Novosađana. U toku današnjeg dana, više od 30 ljudi prijavilo se za volontiranje, među njima i nekoliko poznatih ličnosti poput Nevene Buče iz benda "Frajle", pevačice Ivane Olujić, Milane Nikolić, vlasnice legendarnog restorana "Sokače", glavne urednice magazina "Lepota i zdravlje" Lidije Ćulibrk i drugih.

Svi stariji građani sa teritorije Novog Sada (60+) kojima je potrebna pomoć prilikom nabavke osnovnih životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća, mogu da se jave na telefon: 021/472-05-12 i 063/37-60-80 svakim radnim danom od 09.00 do 17.00., a vikendom od 09.00 do 14.00 časova.

Call-centar CMC radi u saradnji sa Gradom Novim Sadom i Crvenim krstom Novog Sada. Svi volonteri CMC imaće i legitimacije Crvenog krsta.

U toku dana volonteri Color Media Communications doneli su namirnice iz prodavnica nekolicini starijih žena u gradu. Akcija se nastavlja tokom celog trajanja pandemije.

Pozivamo sve prijatelje kompanije i naše sugrađane koji žele da nam pomognu da se jave na navedeni broj telefona.

color media communicationscorona virusCOVID-19epidemijaKorona viruskoronavirusKovid-19novi sadnspandemijapomoć starima