ZAŠTO STE TAKVA SAMOŽIVA GOVEDA, BEZ TRUNKE SAVESTI I ZDRAVOG RAZUMA: Jovana Švonja u samoizolaciji u Italiji, decu nije videla već 15 dana

Manekenka Jovana Švonja, koja sa suprugom, srpskim fudbalerom Filipom Đorđevićem, već godinama živi u Italiji oglasila se na društvenoj mreži Tviter povodom pandemije korona virusa, koji je u ovoj evropskoj državi odneo mnogo ljudskih života.

Tokom braka sa uspešnim sportistom Jovana je rodila ćerkicu Noel i sina Leona, od kojih je trenutno razdvojena, što teško podnosi. Bez obzira na to, manekenka smatra da je ispravno postupila, te je svoje pratioce pozvala da budu odgovorni u teškom razdoblju za čitavu planetu.

- Imam nešto da kažem... Nisam videla decu od 1. marta. U Italiji sam, a deca su u Srbiji. Neću ih videti bar još dve nedelje, minimum. Mogla sam da dođem pet puta do sada, da sam htela, ali nisam želela da ugrožavam ničiju bezbednost, iako svakako iz stana nisam ni izlazila i verovatnoća da sam zaražena bila je veoma mala, ali je svakako postojala. Dakle, u samoinicijativnom karantinu sam još i pre nego što je ovdašnja vlada o karantinu donela odluku, jer ne bih podnela da se zbog moje greške bilo ko dovodi u opasnost. Shodno tome, ne mogu da razumem ljudsku glupost i bezobrazluk da se mera predostrožnosti ne pridržavaju, nego šetaju gradom i možda prenose virus, jer njima virus ne može ništa? Sve i da nemate roditelje, bake i deke, braću i sestre, tetke i strine, decu i prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda, bez trunke savesti i zdravog razuma. Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život! - napisala je Jovana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: callmelolita/Instagram

filip đorđevićjovana švonjaKorona virus