Aca Lukas i ekipa pevali za Kraljevo

Nekada su ljudi odlazili u mobu ne bi li nevoljniku pomogli, danas se umesto mobe priređuju koncerti. U Beogradskoj areni na inicijativu Ace Lukasa i Ace Pejovića organizovano je narodno posleo za Kraljevo. Pozivu najpopularnijih narodnjaka, koji su u goste doveli najeminentnije predstavnike srpske estradne scene, odazvalo se oko 10.000 ljudi.

Narodni pevači i vatrena publika koju su činili uglavnom mlađi ljudi, pokazali su da imaju veliko srce. Od prodaje ulaznica skupljeno je oko 80.000 evra koji će biti upućeni za obnovu zemljotresom oštećenog Kraljeva.

Uz "Stani, stani Ibar vodo" u uzvođenju Ace Lukasa počeo je koncert tokom kojeg nije bilo stajanja. Mnogi bi možda rekli, pa kako će ova deca sutra u školu", ali izgleda da je malo ko mislio na školu kada pevaju Marija Šerifović, Seka Aleksić, Ivana Selakov, Dejan i Saša Matić, Zoran Vujisić, Ana Kokić, Snežana Đurišić.

Publika koja nije stajala s pesmom ni jedng momenta, najbolje je reagovala na pesme Dejana Matića - "Veštica i vila" i "Oženjen sam, kao momak živim", aplauze su pobrali i Snežana Đurišić sa "Odakle si, sele" i Saša Matić sa pesmama "Kralj izgubljenih stvari", "Ruzmarin".

Publiku je do delijrjuma ipak dovela Seka Aleksić, "Poslednji let" i "Aspirin" bili su dovolji da i kod najtvdokornijih prestane glavobolja. Aca Lukas je sa "Ličnom kartom", ipak dao pečat koncertu koji je publika našustila nasmejanih lica. Nadamo se da osmeh na licu uskoro imati i građani Kraljeva kad budu otključavali vrata nove kuće.