VODITELJKA VIŠE NIJE DEO RTS TIMA: Rada Đurić prelazi na Novu S

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić prelazi na Novu S televiziju, kako je i sama potvrdila.

- Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro - rekla je Rada Đurić koju ćemo zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje gledati putem video linka.

Rada će u početku voditi program "Među nama" dok Nataša Miljković pomaže kolegama sa informativnog kanala N1.

Ovim povodom je i RTS izdao zvanično saopštenje u kojem Radi Đurić poručuju da joj žele svu sreću.

- Rada Đurić, na svoju inicijativu, više nije deo RTS tima. Kao poznato TV lice, ostavila je trag u radu RTS-a. Naša kuća joj želi mnogo uspeha u daljoj karijeri - stoji u saopštenju.

Radmila Rada Đurić je srpska novinarka i TV voditeljka, poznata kao zaštitno lice emisije „Beogradska hronika“ i autorka i urednica emisije „A sada Rada“ koje su se emitovale na programu Radio Televizije Srbije (RTS).

Izvor: Blic.rs/N1info.com
Foto: Nova S/Emisija Među nama-Printscreen/Youtube

Nova SRada Đurićrtstop_slidertransfervoditeljka i novinarka