BEZ MUKE DO VITKE LINIJE: Dijeta ruske balerine za savršen struk

Zahvaljujući pravilnom izboru namirnica, balerina Ana Mihalkov ima savršenu liniju. Tokom života se u nekoliko navrate borila sa viškom kilograma, a često je primenjivala rigorozne dijete, a one su ostavile trag na njeno zdravlje.

Dok nije rešila da se okrene zdravom rešenju, nja kilaža je varirala. Već 10 godina se hrani po ovom principu i muke sa kilažom nema.

Ona uglavnom doručkuje ovsenu kašu sa nekim voćem i šolju zelenog čaja ili sir i jaja. Za ručak i večeru na meniju su namirnice bogate proteinima. Užina se sastoji od voća i povrća.

U obzir dolazi niskokalorično meso poput piletine i ćuretine kao i riba. Nakon 8 sati ne večera, ali ako oseti neizdrživu glad, popije čašu kefira sa malo lana.

Iako se hrani uglavnom zdravo, ne odriče se u potpunosti one manje zdrave hrane. 1 ili 2 puta nedeljno sebi dozvoli sebi da pojede parče torte ili čokolade. Balans je ključ njene vitke linije.

Ukoliko joj se desi da nabaci koji kilogram, uvede ovaj režim ishrane. Traje 7 dana, a tokom ovog perioda možete izgubiti 4-5 kg.

Nedeljni meni:

Dan 1.

Prvog dana dozvoljeno je jesti bilo koje povrće neograničeno: pečeno, sirovo, kuvano. Jela treba pripremati bez ulja, soli i ljutih začina i važno je piti puno mirne vode.

Dan 2.

Sledeći dan na meniju je meso. Preporučuje se piletina ili ćuretina. Ukupno - 800 g mesa raspoređeno u jednake porcije tokom dana.

Dan 3.

Oko 1 kg voća i 400 ml kefira ili jogurta je dozvoljeno u ovom danu.

Dan 4.

Četvrtog dana se jede samo supa u neograničenim količinama. Ovaj dan će učiniti da se napravi potpuni detoks tela.

Dan 5.

Rasporedite 800 gr ribe na 3 obroka i uz njih jedite zelenu slatu ili kupus u neograničenim koičinama.

Dan 6.

Dan za kaše, ovsena, heljdina i pirinčana dolaze u obzir. Nemojte jesti više od 700 gr proizvoda dnevno.

Dan 7.

Poslednjeg dana dijete na meniju je povrće u neograničenoj količini.

Preporučuje se lagan fizička aktivnost tokom ovog perioda kako bi se metabolizam i sagorevanje kalorija ubrzalo.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

dijetagojenjeishranajelovnikmršavljenjeruska balerinasavršen struktop formavitka linija