POTPUNI PREOKRET: Anabela Atijas i Luna Đogani u nikad boljem odnosu, Marko ispada iz igre?! (VIDEO)

Anabela Atijas je od svog ulaska u "Zadrugu" bila u vrlo zategnutim odnosima sa ćerkom Lunom Đogani, a sve to zbog toga što ne podržava sve što sa Markom Miljkovićem radi pred kamerama. U toku prethodne noći Luna je imala nekoliko svađica sa dečkom, ali je zato sa majkom bila u dobrim odnosma, reklo bi se, ne skoro tako dobrim kao sinoć.

Razmirice između Marka i Lune počele su već na početku večeri dok se Luna spremala za žurku. Njen dragi nije bio pored nje, što je njoj zasmetalo te mu je to i prebacila. Nakon toga prepirali su se i oko toga šta je Marko sanjao.

Kao što je i bilo za očekivati, jer su na žurku otišli naelektrisani, svađa je nastavljena i u kazinu gde se polako zagrevala atmosfera.

Anabela je nakon ove svađe prišla ćerki, zagrlila je i pričala o Nini, a kasnije izjavila da je srećna jer je došla u "Zadrugu".

- Ja sam srećna žena. Dobro je što sam došla. Ja tek sad shvatam koliko sam srećna žena i koliko mi je život predivan i ove gluposti sa ovom Lunom Đo su gluposti - izjavila je Anabela u jednom trenutku u toku žurke, a njena ćerka se složila da u "Zadruzi" shvatiš sve.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

anabela atijasluna đoganimajka i ćerkapomirenjezadruga 3