PRVO ONLINE INTERAKTIVNO IZDANJE DIPLOMACY&COMMERCE MAGAZINA: Life in Serbia in the Era of Pandemic

I u vreme pandemije koronavirusa kompanija Color Media Communications nastavlja sa poslovnim aktivnostima - od danas u svom portfoliju ima i prvo online interaktivno izdanje Diplomacy&Commerce magazina. Na 80 strana čitaoce očekuju inspirativne priče iz oblasti diplomatije, politike, ekonomije, kulture, umetnosti, života...

Diplomacy&Commerce magazin, deo Color Media Communications grupacije, je u martu ove godine ušao u svoju petu, jubilarnu godinu, i nastavio je u istom smeru kao i prvog dana-da piše i izveštava o svemu što se dešava na ekonomskoj, diplomatskoj i političkoj sceni Srbije i regiona, ali i o pojavama u kulturi, umetnosti i u društvenom životu.

Danas je objavljen prvi interaktivni online broj, koji na 80 strana donosi intervjue sa ambasadorima, predsednicima i direktorima poslovnih asocijacija i komora, predstavnicima različitih institucija, kao i predstavnika kompanija, kulturnog i javnog života u Srbiji.

Na jednom mestu donosimo priče o tome kako su se ambasade, poslovne asocijacija, institucije, kompanije i javne ličnosti organizovale za vreme vanrednog stanja, kako i na koji način su doprinele borbi protiv virusa COVID-19, kako su organizovale svoje poslovne aktivnosti ali i kako provode vreme, kao i šta će prvo da urade kada se vanredno stanje završi.

Najlepše se zahvaljujemo svima što su uzeli učešće u našoj akciji kojom je Diplomacy&Commerce magazin, uprkos vanrednoj situaciji i epidemijii koja nas je izolovala u naše domove, nastavio da izveštava o kretanjima na političkoj, diplomatskoj, ekonomskoj i kulturnoj sceni Srbije i regiona.

Online izdanje je postavljeno na linku issuu.com

Kao i na DC sajtu www.diplomacyandcommerce.rs

color media communicationsCOVID-19diplomacy and commercediplomacy&commerceinteraktivno izdanjepandemija koronavirusa