Iz Novog Sada sa ljubavlju: Poznate Novosađanke pesmom šalju poruke ohrabrenja iz karantina (video)

Kompanija Color Media Communications pokrenula je još pre uvođenja vanrednog stanja usled pandemije virusa korona akciju “Pomozimo našim starijim sugrađanima” koja je naišla na veliki odziv Novosađana koji rado pomažu starijim i najugroženijim građanima oko snabdevanja namirnicama, lekovima, ili pak šetnji kućnih ljubimaca, budući da im je izlazak na ulice grada zabranjen. Akciji su se još u samom startu priključile i brojne poznate ličnosti iz Novog Sada koje su rado izdvojile svoje slobodno vreme kako bi najugroženijim sugrađanima pomogle u trenutnoj situaciji i ulepšale im dan.

Pored toga, poznate Novosađanke koje se bave muzikom spremile su i jedno iznenađenje za svoje sugrađane, ali i sve ostale građane Srbije pod nazivom "Iz Novog Sada sa ljubavlju". Naime, The Frajle, Tanja Banjanin i Svetlana Ceca Palada otpevale su pesmu "Let it be" od Bitlsa, a ovu poruku mira i ohrabrenja poslale svim našim čitaocima uz reči podrške da ne brinu previše i da će sve biti u redu.

Audio i video produkcija: Naxi Media mix

Muzička pratnja: Jovana Dugonjić - flauta; Jelisaveta Čivović - viola; Vladimir Merei - truba; Juca Vidić - violina; Anđela Koruga - flauta; Jelena Burčer - fagot; Marija Đorđević - flauta; Oliver Wattles - gitara i Anja Vujanović - violina.

Foto: Printscreen

bitlsicolor media communicationscoronavirusCOVID-19Iz Novog Sada sa ljubavljukarantinkoronavirusKovid-19Let it benovi sadnovosađankensporuke ohrabrenjaSvetlana Ceca PaladaTanja BanjaninThe Frajlevanredno stanje