PROVERITE: Uz ove poze seks će trajati znatno duže

Da li ste se ikada našli u žaru savršenog trenutaka koji se prebrzo završio? Seks poze koje omogućavaju relativno plitku penetraciju veoma su korisne ako želite da seks potraje.

Predstavljamo vam nekoliko predloga koje možete već danas da uvrstite u svoj repertoar. Seks će trajati duže na obostrano zadovoljstvo.

Stolica

Neka on sedne na stolicu s čvrstim naslonima za ruke.

Polako se spustite na njega i kontrolišite ravnotežu držeći se za naslone. Odredite tempo i dubinu penetracije. Kontrolišete celu stvar i verovatno ga nećete previše stimulisati sve dok to ne poželite.

Kašika

Lezite na bok i okrenite se u istom smeru.

Dopustite mu da se nežno i polako pomera jer ovaj položaj dopušta plitku penetraciju. Neće doći do prekomerne stimulacije i prisiljava vas da polako dolazite do orgazma.

Misionarska poza

Svaki položaj u kojem je muškarac gore, a penis je usmeren prema dole, podstaći će protok krvi. A protok krvi omogućuje stabilniju erekciju.

Povlačenje testisa

Polako vođenje ljubavi će odložiti orgazam. Ako mu neposredno pre orgazma lagano povučete testise, neće moći odmah da dostigne vrhunac. Tako ćete polako kontrolisati celu situaciju i odlučiti kada ćete mu dozvoliti da svrši.

Uza zid

Ako je on usmeren na održavanje ravnoteže, to će usporiti vreme reagovanja i odložiti orgazam.

Stanite pod tuš ili uza zid i dopustite mu da odredi tempo i dubinu penetracije. Samo pripazite da se oboje ne povredite.

Jedno uz drugo

Lezite na bok i okrenite se jedno prema drugom. Njegova karlica trebalo bi da bude niže od vaše.

Podignite jednu nogu i obmotajte je oko njegovog struka i čvrsto ga stisnite. Dopustite mu da se polako pomera prema orgazmu.

Izvor: Prva.rs/Centarzdravlja.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

KARLICAkašikaljubavni parmisionarska pozaorgazampenetracijapenisseksseks pozaseksualni odnosistolicatestisi