NE MOGU DA KAŽEM DA GA NE VOLIM, NISAM ROBOT: Luna Đogani ne može da preboli raskid sa Markom Miljkovićem (VIDEO)

Anabela Atijas i Gagi Đogani bili su presrećni kada su ovog jutra ugledali ćerku Lunu Đogani koja je nekoliko dana provela odvojena od svih u delu imanja gde je zatvor. Đoganijeva je želela da vidi kakve su reakcije svih nakon njenog raskida sa Markom Miljkovićem i informacija koje su dobili da se ona videla sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

- Mislim, kriva si, pa si kriva - rekla je Anabela ćerki.

- Od strane koga? I pitanja su samo da sam ja kriva - upitala je Luna.

- Od strane svih. Poprilično je u dobroj poziciji. Ja sam ispala da te nisam vaspitala, da sam te naučila da lažeš. Ermina isto, stala na Markovu stranu - odgovorila je Atijasova.

- Ma dobro, pusti Erminu - umirivao ju je Gagi.

- Ma nije dobro bre, neka se nosi. Mrtva je za mene. Devojka koja je bila u domu koju su roditelji ostavili ne može da se petlja u moju porodicu. Ja sam svoju decu volela najviše na svetu - rekla je Anabela.

Lunu su roditelji ubeđivali da ne sme da dozvoli sebi da se prema njoj neko ponaša tako kao što se ponašao Marko Miljković.

- Luna, kao prvo, ti si ime i prezime! Ne smeš sebi da dozvoliš da ispadaš paćenica - govorio joj je Gagi.

- Što kaže Lepi Mića, ti imaš stan svoj, ej - dodala je Anabela.

- Ja znam, kao žena, da si lagala iz straha. Ne opravdavam to, ali razumem. Ja znam da si ti tamo otišla da se podigneš iz mrtvila nakon raskida, znam da ti to ništa nije značilo. Svi su mene optužili da sam te naučila da lažeš. Bla, bla, okej. Ali, niko ne uzima u obzir da si ti u toj vezi toliko toga praštala. Kako niko ne razmišlja o tome da te je ostavio na dan finala. Kako je ta ljubav odjednom nestala? I nije mi jasno kako se sve vrti oko nekih datuma i brojeva? Toga u ljubavi nema - tvrdila je Anabela.

- Ja ne želim više ovo da gledam! Do kraja rijalitija ovo više ne želim da gledam. Je l' on završio sa tobom - upitao je Gagi Lunu.

- Pa ne znam da li je završio. Ja ne mogu da kažem da ja njega ne volim, ne mogu da ti kažem da mi treba sedam dana da se iskuliram. Ja nisam Marko Miljković da budem robot - branila se Luna.

- Za tebe je ta priča završena! Nemaš više šta nekome da se pravdaš. Ja samo želim da izađemo kako treba odavde - govorio je Đogani ćerki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

anabela atijasgagi đoganiluna đoganimarko miljkovićZadrugazadruga 3