NIŠTA MU NIJE SVETO: Anabela Atijas osvrnula se na noć kada su se Luna i Marko pomirili! (VIDEO)

Luna Đogani došla je do svoje majke Anabele Atijas da je poseti i vidi kako je, a zatim je otišla da se šeta sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Slučajno ili ne, Luna je opet nekoliko puta prošla pored svog bivšeg dečka dečka Marka Miljkovića.

Za to vreme, Anabela se žalila Mlađi Jovanoviću na svoju ćerku i Miljkovića i prokomentarisala noć koja joj je poremetila sve - noć kada su se Luna i Marko pomirili nakon "Zadruge 2".

- Poslao mi poruku: "Anabela, moramo da razgovaramo, Luna i ja smo se pomirili". Prosto, nema stila, nema empatiju. Kao čovek nema poštovanje, ništa mu nije sveto. Ovo davanje kartona... Ona se smeje... Ja sam tu noć prošla kroz pakao. Ona je meni samo javila da je Marko došao po nju i više mi se nije javljala. Znaš li šta je meni sve prošlo kroz glavu. Meni je poginuo neko blizak i drag. Javi se, ne zovem ja da bih te smarala. Samo sam htela da znam da li je dobro. Plašim se za svoje rođene jer sam izgubila nekoga. Videla sam njegova stanja besa u "Zadruzi", moje pravo je da mislim da ju je možda i povredio. Pobesnela sam tu noć i na nju i na njega - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

anabela atijasluna đoganiMarko Miljkovićrijalitizadruga 3