VUK MOB OTVORIO DUŠU: Karantin me je pojeo kao i većinu ljudi, čudne stvari se dešavaju!

Vuk Mob otvorio je dušu na Instagramu i do detalja opisao situaciju do koje je došlo tokom večere s roditeljima svoje verenice Olje Konatar.

Naime, reper se požalio fanovima kako je počeo da ludi što već neko vreme zbog situacije sa korona virusom ne doprinosi svojoj familiji, ne snima nove pesme, a isto tako shvatio je da je ceo istetoviran te da će mu radovi po telu ostati do kraja života.

- Odlučio sam da ostavim svoj krivi nos takav kakav jeste i da prihvatim svoje mane kao svoje vrline. Ne biste verovali, sinoć smo imali “sedeljku” došli su Oljini roditelji, brat i sestra tu i moja po prvi put na okupu zajedno i u jednom trenutku sam pogledao svoje ruke i shvatio da sam ceo istetoviran! Kunem vam se, bio sam u takvom šoku da je to neverovatno, do sinoć nisam shvatio da će to ostati sa mnom do kraja života i da ću uvek biti obeležen. Bio sam van sebe i shvatio sam zašto me ljudi doživljavaju tako kako me doživljavaju. Čudne stvari mi se dešavaju u poslednje vreme, ne znam da li sam počeo da ludim zbog stresa što toliko dugo ne radim i ne doprinosim ništa svojoj porodici, a znam da sam nemoćan u ovoj situaciji i ništa ne mogu da uradim da to promenim ili me je karantin pojeo kao i većinu ljudi. Sve u svemu, neću da vas davim više, hvala vam što ste svi i dalje tu i ja se nadam da će uskoro sve ovo proći i da ćemo se družiti na nastupima kao i do sada - napisao je Vuk, koji je posle nekoliko časova obrisao post.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: iamvukmob/Instagram

epidemija korona virusaolivera konatarrepertetovažetop_slidervuk mob