U MENI ČUČI STONOTENISERKA: Rada Manojlović ispričala kako je izgledala izolacija na selu (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", i tom prilikom otkrila je kako je provela vreme u izolaciji i priznala da je njen dečko Haris Berković bio sa njom iako su mnogi spekulisali da više nisu zajedno.

- Nije mi bilo dosadno, radila sam nešto što se možda najmanje očekuje u selu. Igrala sam stoni tenis i shvatila da u meni čuči stonoteniserka. Verovatno ste očekivali da se vratim u štalu? - započela je Rada, pa ispričala kako su ona i Haris provodili vreme:

- Proveli smo najveći deo vremena u tatinoj kancelariji, a znaš ti šta ima tamo, mnogo buradi, raznih voćki. To je bio naš imaginarijum. Nas je bilo mnogo u kući, pred kraj vanrednog stanja, svratila je jedna naša drugarica policajka, a nas 20 tu, kaže "Kakvo je ovo okupljanje". Maćeha, tata, sestra, njen dečko, unučići, moji sa ove strane i razmišljali smo šta ćemo da radimo, mnogo je žena bilo. A toalet papir je bio osnovna potreba. I onda je Haris došao na tu ideju, ja bih verovatno ležala, a on je rekao "Mi samo jedemo, one samo kuvaju, mi moramo tome da stanemo na kraj" i našli čoveka u Kragujevcu i dva meseca igrali stoni tenis svaki dan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: AmiG show-Printscreen/Youtube

amidži šoufolk pevačicaHaris Berkovićrada manojlovićsamoizolacijatop_slider