KO (NI)JE ROĐEN ZA BRAK: Horoskop otkriva kakav će vaš muškarac biti kao suprug

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kad se zaljubimo. Zabavite se i u nastavku saznaje šta horoskop govori o muškarcima i o tome kakvi su u braku.

OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njihov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvek. Nikada ne prestajete da mu budete zanimljivi, uvek vam se divi i željan je novih pustolovina u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici osiguraju lep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavnog odnosa, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

BLIZANCI

Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertaju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno deo njihove otvorene ličnosti. Nepredvidivi su i s njima vas očekuju razne avanture.

RAK

On je suprug pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini srećnom. Maksimalno je posvećen vašem ljubavnom odnosu. Poznato je da su rakovi u dodiru sa svojim osećajima i iz njih nećete morati da izvlačite emocije. Svađaju se razumno i uvek žele što pre da reše problem.

LAV

Nije tajna da lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično velik, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će uraditi kako bi ona bila dobro i uvek će je braniti. Iz životne partnerke žele da izvuku ono najbolje, da joj pomogni da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osećaj sigurnosti.

DEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najbrižniji su supruzi. Porodica je njegov prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi da pruži sve što joj je potrebno jer je njena sreća i njegova sreća.

VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku romantičan je suprug. Vage vole lepotu, balans i mir, pa teže domu punom reda i harmonije. Naravno, potrudiće se da to i ostvare. Svoju ljubav ne izražavaju samo rečima nego i delima. Grandiozni romantični gestovi uz njih su deo svakodnevice.

ŠKORPIJA

Ovaj znak je nadasve odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom, ali kada je u pitanju ljubav ona je kvalitet, jer će se škorpija do poslednjeg momenta boriti za to da njegov brak uspe. Vole jako i strastveno, iako često ne dopuštaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju kolika je dubina njihove ljubavi.

STRELAC

S njim je svaki dan nova pustolovina. Nikada ne znate s kakvom će vas avanturom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako strelčevi nisu tipovi muškaraca koji će se lako skrasiti, kada upoznaju onu pravu ženu u ljubavnom kontekstu postaju pitomi i u potpunosti se posvećuju životnoj partnerki.

JARAC

Krasi ga velika odgovornost. Jarac je staložen i praktičan suprug koji razmišlja na duge staze. Ne boje se obaveza i predani su svojoj ženi. U njima nema previše spontanosti i ponekad im treba puno vremena da donesu odluku, ali upravo to odgovara ženama koje priželjkuju stabilan brak bez turbulencija.

VODOLIJA

Njemu je potrebna ljubav i traži je baš poput svih ostalih znakova, ali takođe mu je potrebna i velika sloboda jer je vodolija najnezavisniji horoskopski znak. Često sanja velike snove i želi da promeni svet na bolje, ali to ne znači da njegov brak mora da pati zbog toga. Pronaći će balans, davati vam ljubav koja vam je potrebna, ali istovremeno neće izgubiti sebe. Ima jaku ličnost i nema problema sa zauzimanjem stava, pa je brak s vodolijom i jedna velika zanimljiva rasprava bez kraja.

RIBE

Emotivan i strastven suprug. Kada ostvare ljubav kakvoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav s ribama je i duhovno iskustvo. Muškarac riba je kreativan, ima umetničku crtu i sa svojom suprugom želi da ostvari odnos koji se temelji na povezanosti uma, duše i tela.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

brakhoroskopljubavmužsekssuprug