OVO JE ŠOK ZA BEBU I MAJKU, IMA SAMO SEDAM MESECI: Sandra Obradović prvi put u javnosti o nasilju koju je pretrpela od strane partnera i oduzimanju deteta (VIDEO)

Sandra Obradović pre nekoliko dana optužila je putem društvenih mreža svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeo sedmomesečnog sina Andreja, a sada je prvi put javno govorila o tome u emisiji Novo jutro na televiziji Pink.

- Nažalost, nasilje je počelo četvrtog meseca moje trudnoće, pre toga je sve bilo normalno. Od tada kreće pakao i nasilje. Svi me pitaju zašto sam ja to trpela i zašto nisam odmah reagovala. Partner me je tukao u toku trudnoće i za to imam i dokaze. Iz straha za dobrobit mog deteta nisam želela o tome javno da pričam iako sam htela da ga prijavim, nisam htela da rizukujem život deteta iako sam dva puta završavala u bolnici zbog rizika prevremenog porođaja. Što se na kraju i desilo ja sam se porodila upravo zbog batina i stresa i psihičkog i fizičkog nasilja koje sam doživljavala tokom drugog stanja.

Na pitanje voditelja Predraga Sarape koji je razlog ovakvog nasilja bivša misica je odgovorila:

- Razlog konkretan ne postoji, on je nasilnik, njemu je smetala šoljica kafe, što sam otvorila prozor, što perem veš - izjavila je Sandra a zatim otkrila kako joj je dete oduzeto kao i informaciju da se čula sa direktorkom Socijalnog rada.

- Ja sam se plašila zato ga nisam ni prijavila, on je meni pričao da je vrlo moćan da može sve da podplati da ima sve veze u državnim ustanovama, da drži sve medije... Ja iz straha prosto nisam smela da ga prijavim, ne mogu da verujem da čovek može tako nešto da izjavi i na kraju se ispostavilo da mi je dete kidnapovano bez ijednog papira, bez socijalne službe, gde je samo izrežirana čitava ta scena kako bi mi se oduzelo dete. Mi smo išli na pregovor na ručak kako bismo na njegovo insistiranje izbegli sudski postupak da se dogovorimo. Naručio nam je po času vina, popila sam to vino ne vidim ništa loše u tome, međutim njegovo privatno obezbeđenje je sve to snimilo. Ne vidim razlog zašto bi to neko uradio. Beba je sve vreme bila sa nama. Posle je pozvao policiju i navodno su se čuli sa nekom radnicom Olgicom koja ne postoji u socijalnoj službi i koja njima na telefon javlja da se dete preda ocu. Ja sam prosto u šoku i morala sam da ovo obelodanim jer ne znam kako drugačije da se borim protiv svega toga.

Ja sam juče bila u Centar za socijalni rad Novi Beograd gde sam razgovarala sa direktorkom Socijalnog rada. Pitala sam gospođu "Kada mogu da uzmem moju malu bebu koja se nije odvajala od mene sedam meseci?". Ona mi je rekla da čekaju postupak suda ili neku tužbu suda, da sud reaguje. Beba je nasilno oduzeta majci, to je šok za bebu. Posle mi javlja "Čula sam se sa Socijalnom službom Zvezdara, možete da vidite bebu ponedeljak, sreda i petak na sat vremena. Mnogo je tu nelogičnosti - objasnila je Obradovićeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Novo jutro-Printscreen/Youtube

fizičko nasiljeoduzimanje detetasandra obradovićsin andrejtop_slider