LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Jedanaest znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu

U životu upoznajemo i zavolimo nekoliko osoba, a svaka je tu sa pravim razlogom. Ljubav je lepa, ali kada u život ušeta ona prava osoba, srodna duša, ona dobija potpuno novu dimenziju.

Ljubav postaje mnogo jača i tek tad shvatite kako je voleti i biti voljen na pravi način. Ovo su sigurni znaci da je osoba preko puta vas, ona sa kojom ćete dočekati starost i proživet najlepše trenutke:

1. Imate osećaj kao da se znate ceo život

U njegovoj blizini se osećate potpuno opušteno. Od trenutka upoznavanja imate milion tema za razgovor i nije vam neprijatno ni u jednim trenutku. Između vas vlada neka neobična energija, imate osećaj kao da se znate ceo život i kao da je bilo suđeno da se sretnete.

2. Od kad je kraj vas, život je postao bolji

Kad pomislte na partnera, prva pomisao je sreća i zahvalnost. Zahvalnost što ste među milion ljudi, sreli baš njega.

3. Otkrivate novu stranu svoje ličnosti

Ova osoba budi ono najbolje u vama i imate osećaj da je vaš najveći oslonac. Neko ko vas podržava u svakom trenutku i tera vas da poverujete da možete da ostvarite baš sve što zamislite.

4. Privlačnost poput magneta

U ovoj vezi osećate veliku količinu ljubavi, ali ne i ograničenja. U ovoj vezi ljubomora ne postoji, samo čista i jaka ljubav. Osećate da ste voljeni i da volite, ali vas niko ne sputava i ima potpuno poverenje u vas.

5. Tajne ne postoje

Kad osetite da nekoj osobi možete da kažete i one najveće tajne i da otvorite dušu kao nikome ranije, znaćete da je to ona prava ljubav.

6. Prihvata vas sa svim manama i vrlinama

Većina veza se završi jer partneri žele da promene onog drugog i uklaupe po svojoj želji, ali sa srodnim dušama to nije slučaj. Ovde se radi o bezuslovnoj ljubavi i potpunoj slobodi. Ako ne osećate da morate da se menjate da biste bili vredni ljubavi ili pažnje, to je prava stvar.

7. Iako ste potpuno različiti, povezani ste na neki neobjašnjiv način

Možete imati potpuno drugačija interesovanja, prijatelje i vaspitanje. Sve to nije bitno, jer uprkos svim tim razlikama, koliko god dramatične bile, duboko se razumete. Čak i ako se ne slažete oko nečega, razumete zašto se to dešava, ali svađa nikad nije opcija.

8. Vaše duše sastale su se u pravom trenutku

Svaka osoba mora da bude u potpunosti spremna da bi uspostavila vezu sa srodnom dušom. Morate očistite prošle odnose, napustiti lošu vezi ili da odbacite spisak savrešene osobe. Kada su u pitanju srodne duše - tajming je sve. Vaš odnos je "mesto" ispunjeno mirom, nema napetosti niti nelagodnosti

9. Rastete i razvijate se zajedno

Uvek imate nešto interesantno da čujete i naučite od njega. Pored njega postajete bolja i ambicioznija osoba i osećate kao da je samo nebo granica.

10. Pored njega se osećate kao najlepša osoba na svetu

Ne mora čak ni da izgovori, ali znate da je opčinjen vama i da se ponosi svime što ste vi.

11. On je vaš najbolji prijatelj, pre svega

Partner pre svega treba da bude vaš najbolji prijatelj da bi veza bila uspešna. Ako vas sluša poput iskrenig prijatelja, a voli kao da ste jedina žena na svetu, on je taj.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

ambicijabezuslovna ljubavbrakljubavljubavna vezapartnerpažnjaprijateljstvosekssrećasrodna duša