DECU JE TEŠKO PREVARITI: Ana Sević progovorila o vezi sa emotivnim partnerom i odnosu sa ćerkom Lorenom

Pevačica i bivša voditeljka Ana Sević u vreme vanrednog stanja gotovo da je počela da živi sa svojim dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Tačnije, njena ćerkica Lorena i ona su više u stanu kod pomenutog biznismena nego u Aninom stanu.

Danijel je jako dugo u Loreninom životu i Danijel je svakodnevno u Loreninom životu i prosto, on je deo njene svakodnevnice, drugo, on je čovek na koga ona može da se osloni stopostotno u svakom trenutku i dete to oseća. Deca vole sigurnost, vole rutinu i ja se trudim da ona živi život ispunjem ljubavlju i vremenom koje ćemo zajedno provoditi - rekla je Ana.

Jesi li imala u početku problem zbog Lorene da novog čoveka uvedeš u svoj život?

– Svi koji me dobro znaju, znaju da Lorena nije dobra sa njim, da ni moja veza sa Danijelom ne bi bila moguća, jer Lorena je moje dete i apsolutni prioritet u mom životu i onog trenutka kada je bilo jasno da ona Danijela voli, da lepo funkcioniše sa njim, meni je tada bilo jasno da je to to. Nisam ih odmah upoznala. Trebalo je da prođe vreme da načinim taj prvi korak, jer mi je bilo važno da prvo ja budem sigurna u Danijelovu i moju vezu i onog trenutka, kada sam smatrala da je vreme, tada sam to uradila. Naravno, imala je ona taj jedan period kada ga je testirala, nije mu bilo lako, ali decu zaista ne možeš prevariti i deca znaju ko je tu za njih, a ko nije.

Izvor: Espreso.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

ana sevićbivša voditeljkacerka lorenaDanijel Nedeljkovićpevačica