PRETE DA ĆE DA ME UBIJU I SILUJU MOJU MALOLETNU ĆERKU: Đorđe David jezive poruke nepoznatih osoba prijavio policiji

Iako mu je noga u gipsu i hoda pomoću štaka, muzičar Đorđe David došao je na snimanje Zvezda Granda, koje je u ponedeljak nastavljeno nakon više od dva meseca pauze snimanja zbog situacije sa korona virusom.

- Boli mozak od noge, zato što jedva čekam da se to završi - rekao je David o tome kako se oseća i dodao da ga čeka kontrola 28. juna, kada se nada da će konačno skinuti gips.

Đorđe je rekao da je aplicirao za jednokratnu pomoć države od 100 evra, navodeći kako se ne folira i da se poklonu u zube ne gleda, te kako će za te pare kupiti čokolade i bombone svojoj ćerki Staši i svoj divnoj deci iz njegovog okruženja.

Ono što je šokiralo jeste njegovo priznanje da dobija pretnje od izvesnih ljudi, koji prete njemu i njegovoj maloletnoj ćerki.

- Moje kolege, odnosno polukolege, ja kažem polumuzičari, su skotovi koji imaju varijantu da sam folirao sve sa koronom, da sam dobio dobre pare, verovatno polaze od sebe... Iako me mrze iz meni nepoznatih razloga, jer nikom zlo nisam naneo, iako mi žele da umrem, da me prebiju kad me sretnu na ulici, prete da će da me ubiju, da će da siluju moju maloletnu ćerku, ja im želim sve najbolje u životu i da im nikad niko na društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne desi u zdravstvenom smislu to što se desilo meni, zato što bi pukli i otišli u vražju mater - izjavio je pevač koji je sve prijavio u policijskoj stanici na Novom Beogradu.

- Zatražio sam pomoć policije. Kad je ćerka u pitanju, nisu na to još uvek odreagovali. U principu, za mene lično sam dovoljno spreman, jer mogu da se suprotstavim dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dete je ipak centar sveta i nešto za šta bih bio spreman da ubijem bez razmišljanja, i mrtav hladan da odem do milicije i da se prijavim da sam ubio idiota koji mi je oštetio dete, ne dao mu Bog, naravno - zaključio je David.

- Plašim se za dete, plašim se za moju Anu, plašim se za ekipu iz benda - zaključio je Đorđe, koji misli da je ovog proleća "budala kao nikad pre".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: djordje_david/Instagram

ćerka stašađorđe davidmaloletna ćerkapretnjerokertop_slider