ZADOVOLJNA SAM U KAKVU SAM PERSONU IZRASLA: Marija Šerifović podelila fotografiju iz detinjstva (FOTO)

Marija Šerifović podelila je sa svojim fanovima i pratiocima jednu fotografiju iz detinjstva kada je bila devojčica. Mala Marija pozirala je sedeći pored drveta japanske trešnje sa dužom kosom u majici i šortsu.

Naime, ćerka Verice Šerifović važi za osobu britkog jezika i koja ima izražen stav, te je u opisu objave istakla kako je možda malo više nepravedna bila prema nekim ljudima, ali isto tako bila i blaga prema onima koji su zaslužili da bude, kako je ona istakla "đubre".

Ipak, pevačica je rekla da je zadovoljna osobom koja je postala, kao i da se svakim danom trudi da bude što bolja.

U opisu objave, Marija je napisala:

- Realno, nisam se promenila uopšte. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto mi je omiljen sorts, majica i patike. Hm, možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije, možda sam mogle neke ljude izbeći, možda je moglo malo mudrije u nekim trenucima, možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima, možda sam mogla biti malo veće đubre prema neki ljudima, možda. Međutim kad saberem i oduzmem, zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla, i naravno vežbam svaki dan da budem još bolja. Mini ja.

U komentarima se moglo naći niz komplimenata, da je kao dete bila preslatka, ali i da bi trebalo ponovo da pusti kosu, jer joj lepo stoji.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: serifovic/Instagram

fotka na instagramufotografija iz detinjstvamarija šerifovićpevačica