ODBILA POZIV: Jovana Tomić Matora gušila se u suzama zbog Sanje Stanković (VIDEO)

Jovana Tomić Matora napustila je rijaliti program "Zadruga", a nakon toga uputila se u studio gde je razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem.

- Malo mi je čudno i krivo mi je jer sam i u prvoj i u drugoj Zadruzi bila do kraja. Bila sam 40 nedelja i mislim da sam ja jedina u kući koja nema nijednu kaznu. Stvarno sam se trudila da budem primer tamo. Mislila sam da ću ostati do kraja, ali dobro, šta sad... Idemo dalje - rekla je Matora.

Kada je pričala o Sanji Stanković, Jovana Tomić Matora počela je da plače, a onda je Darko predložio da pozovu Sanjin broj. Međutim, ona se nije javila, što je Jovanu potpuno slomilo.

- Malo mi je teško... Ne znam iskreno, razmišljala sam šta će biti sutra, osim što ću ići kod svoje porodice. Znaš kad ne znam šta me čeka sada. Najviše bih volela da vidim nju (Sanju). Samo bih je sada zagrlila, iskreno. Šta god da je, ne znam šta se dešava, delimično sam kriva za taj raskid. Ovo što sam ja uradila, ta afera narukvica i taj ples, nemoguće da je to samo presudilo za raskid - govorila je Matora.

- Siguran sam da nas Sanja sada gleda. Hajde da vidimo da li će se Sanja javiti sada i da kažete jedna drugoj šta imate - rekao je Darko Tanasijević, Jovani.

Korisnik trenutno nije dostupan - čulo se sa druge strane.

- To sam i mislila - rekla je Matora.

- Nije dostupna. Imam dva Sanjina broja, pa ćemo pokušati i sa ovim drugim - rekao je Darko.

Birate nepostojući broj - čulo se sa druge strane, a Matora se gušila u suzama.

- Tako sam i mislila... Ona nije osoba koja bi se sada eksponirala da ima neku vezu, ja verujem i kapiram... Sinoć me je zbunila i poruka od Kije. Spremala sam se na ovo. Biće mi teško. Volela bih da je tu neko od mojih prijatelja. Samo bih volela da kada prođe neko vreme da mi se javi. Darko, ja u Lunu nikada nisam bila zaljubljena. Ja sam bila upućena u celu njenu situaciju sa Gastozom, on je moj najbolji drug. Sanja je upućena u svaku moju poruku. Krivo mi je što je sumnjala u moju ljubav prema njoj. Da je ona meni tako nešto uradila, ja bih preskočila kapiju. Da je Luna neka moja bivša devojka, pa i hajde, ali razumem Sanju. Jednostavno, mislim da je i Sanja pričala sa Anabelom, da bi joj prešla preko nekih stvari. Od Anabele nisam osetila trunku negativne energije. Luna i ona su kao najbolje drugarice - rekla je Matora.

- Ja sam sigurna da ona nekoga ima, 100 posto. Jedina stvar koje se ja plašim, to je da nikad neću voleti i imati ljubav kao nju. Ako stvarno ima nekog, nije mi jasno kako takva ljubav može da nestane. Plašim se i toga da mi kaže da ima nekoga. Ispala je čovek - dodala je Jovana.

Zatim je na telefon voditelja stigla poruka od Sanje.

- Sve što imam da joj kažem reći ću joj u četiri oka, da joj skratim muke. Nemam dečka, niti je bilo koja treća osoba kriva za naš raskid, već samo ona. Ponovljena greška nije greška već izbor - glasila je Sanjina poruka.

- Lepo je naučila šta će da kaže... To kao: "Ponovljena greška" i sve to. Neverovatno mi je da sam ja kriva za sve. Možda meni nije pravo što je ona bila sa verenikom i što je to snimio "Paparaco lov". Drago mi je što ti je poslala poruku. Nisam samo ja kriva, mi ćemo da pričamo... Ja sam osoba koja non-stop razvija filmove u glavi. Verovatno sam ja izabrala Lunu, tebe ne volim, ti si sa mnom raskinula zbog toga. Priča za malu decu. Iskreno, mislila sam da će da me sačeka i da sam toliko zaslužila - rekla je besno Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

anabela atijasDarko TanasijevićJovana Tomić Matorakija kockarluna đoganiNenad Marinković Gastozsanja stankovićZadrugazadruga 3