I SLEPCU JE BILO JASNO DA IMAM TUMOR, OTAC MI JE OPERISAO GLAVU: Šokantna ispovest Asima Ugljena

Asim Ugljen je domaćoj publici poznat po ulozi u seriji "Kud puklo da puklo".

Glumac je na Fejsbuku otvorio dušu svojim prijateljima i opisao svoje iskustvo s tumorom, koji je na sreću nije bio opasan.

- Nikada ne pišem o vlastitim kalvarijama dok ne prođe puno godina. To onda postane priča iz prošlosti koje se s osmehom sećam. Ali, danas hoću - započeo je glumac na pomenutoj društvenoj mreži.

- Kada smo završili snimanje "Kud puklo da puklo" pobegao sam s Martom na Mrežnicu, bukvalno na dva sata. Obrijao sam glavu, seli smo u auto i odvezli se. Došli smo na terasu, nešto sam merio, ne sećam se. Marta me pitala šta mi je to iza na glavi. Rekao sam da nemam pojma. Fotografisala je. Imao sam jaje na potiljku, ispod kože. I slepcu je bilo jasno da imam tumor. Ranko me ne bio smeo operisati, prvi sam mu krvni rod. Ali dođe i do toga. Ipak smo mi dva Ugljena, pišamo na pravila. Vozim u Osijek, gde nas Ranko dočeka. Idemo u salu nakon ponoći, kada nema nikoga, jer to što radimo ustvari ne bismo smeli. 'Em sam mu sin, 'em on nije neurohirurg'. Pozvao je kolega da mu asistiraju i rekao Marti da pričeka u njegovoj sobi, da će on to brzo. Ko nije ležao otvorene glave na stolu dok mu pila struže po glavi i čupa delove tumora, nije osetio bol. Jedno od najvećih čuda koje sam u životu izveo je da sam to sve otrpio bez glasa. Zašto? Zato jer je moj inat bio jači od boli. Jer me taj isti Ranko odgajao da stisnem zube i izdržim kada je najgore. I stisnuo sam zube i izdržao. Nikada mi ne bi oprostio da sam tada vrištao - ponosan je Asim.

Nakon operacije otišao je u tatin stan i pokušao zaspati. Potom je dve nedelje čekao biopsiju i pripremao se za najgori scenario.

- Mislim da je Ranko bio malo razočaran kada mi je javio da je lipom. Meni nije bilo neugodno što sam ga razočarao. Ali bio je ponosan što sam to pretrpeo šutke. Jednu stvar mu moram priznati - zašio me kako me niko nikada pre nije zašio, a šivali su me u životu. Ranko Ugljen zvani Singerica - zaključio je glumac.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Asim Ugljen/Fejsbuk

asim ugljenbenigni tumorhrvatski glumacoperacija