DEVOJKA NIJE SMELA DA MU PRIĐE: Filip Đukić posle svađe sa Ivom Grgurić lomio sve pred sobom (VIDEO)

Iva Grgurić uspela je tokom noći da se posvađa i sa sadašnjim dečkom Filipom Đukićem. Razlog njihove svađe bila je situacija koju su imali Iva i njen nekadašnji momak Stefan Karić zbog pice koja je stigla nakon "Igre istine". Ovom prilikom Filip je urlao na Ivu i bacio sliku koja mu je došla pod ruku.

- Samo da ti kažem da su ostale četiri pice, koje niko nije pojeo. Svako je uzeo sebi po picu - rekla je Iva.

- Ne može svako. Skloni mi se... Skloni mi se! Lepo ti kažem - besan je bio Filip.

- Neću, svako je uzeo za sebe po picu. Janjuš je uzeo sa Maju i sebe, Stefan je uzeo za Ivanu i sebe... Ja sam ti rekla da uzmeš picu, ti nisi hteo. Kada si ti rekao: "Boli me k*rac za picu", ja sam došla Stefanu - nastavila je Iva.

- Ne! Stefan te je opsovao najstrašnije, a meni j*beš majku iz čista mira. Zato sada lepo izađi jer imaš više poštovanja prema njemu, nego prema meni - rekao je Filip.

- Da li je moguće ovo? Ti se ljutiš jer mu nisam j*bala roditelje? On je meni rekao: "Šta će ti pica za Filipa, jedite zajedno", ja sam mu rekla: "Šta, šta će mi? Pa Ivana i ti imate još jednu picu", ja sam otišla u sobu i čula: "J*bem joj ja mamu, j*bem joj tatu, j*bem joj ja brata...", ja mu dođem i kažem mu: "Kome ti j*beš? Ja ti roditelje neću j*bati jer nisam kao ti". Ja sam tebi samo rekla: "Mrš u pi*ku materinu", to svako govori - nastavila je Iva.

- Njemu si se tresla, a meni dođeš i j*beš mi mater! Skloni mi se! Mene psuješ, a kao mene voliš - nastavio je Filip.

- Ja zbog tebe, jer sam tražila picu za tebe, dobijam: "J*bem ti ja mater, j*bem ti ja tatu". Ti si me baš zaštitio. On ti je govorio da ne vičeš na mene. Moj bivši dečko mora mom sadašnjem dečku da govori da se smiri. Ja nemam emocije prema njemu! Samo me ti možeš izbaciti iz takta. Vi ste njegovi (Stefanovi) poltroni - rekla je Iva.

- Scenu si napravila jer je on vođa! Jedva čekaš da nešto pris*reš! Ma, mrš u pi*ku materinu! Podj*bavaš namerno zbog j*bene pice! Ja sam čuo šta si ti govorila! Ti si govorila da je svako uzeo po picu, a nije. Sada ćemo da odemo kod Karića i da ga pitamo - rekao je Filip, a onda su Iva i on otišli u hotel gde spavaju Stefan i Ivana.

- Koliko je pica ostalo? - pitao je Filip Stefana.

- Četiri. Janjuš je uzeo Maji i sebi. Ja sam se iznervirao zato što je ispalo da smo Ivana i ja uzeli i da ja ne dajem drugima. Ona se iznervirala jer je videla da sam ja odvojio picu za Ivanu i sebe - rekao je Karić.

- Naljutio sam se jer je ćutala kao pi*ka dok si je psovao, a mene psuje za "A" kad kažem - rekao je Filip Kariću.

- Ja sebe moram da sramotim, jer si g*vnar. Dečko ti je rekao sve što sam ja tebi rekla - rekla je Iva, Filipu, nakon što su napustili hotel.

- Ovo što si mi rekla da sam poltron, to ti nikada neću oprostiti, zapamti šta sam ti rekao - poručio je Filip Ivi nakon što je uzeo svoje stvari i napustio krevet u kom su spavali.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

filip djukicIva Grgurićstefan karićZadrugazadruga 3