FOTOGRAF DUŠAN PETROVIĆ U KUĆNOJ IZOLACIJI: Od korone se oporavljam uz "jaku" hranu

Popularni fotograf i influenser Dušan Petrović u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji otkrio je da je tokom boravka u bolnici usled bolesti Kovid-19 izgubio šest kilograma, ali da ih je brzinom munje po povratku kući - nadoknadio. Zanimljivo je to da je tokom šest meseci bio na striktnom veganskom režimu ishrane ali da sada i te kako uživa u "jakoj" srpskoj hrani i da mu to veoma prija.

- Smršao sam šest kilograma ali sam za svega nekoliko dana vratio pet – rekao je s osmehom Dušan koji se sada nalazi u kućnoj izolaciji.

- Oporavljam se polako, dešava mi se da u toku dana osetim poteškoće s disanjem, ali doktorka s kojom sam stalno na vezi mi je rekla da je to potpuno normalno. Ja nisam od onih ljudi koji mogu dugo da leže ili da sede tako da nadgledam radnike koji se trenutno bave uređenjem dvorišta - izjavio je Dušan.

Kako je rekao poznati fotograf, verovatno je da se iscrpeo napornim radom, jer je poznat kao radoholik i priznao je da se tokom mera koje su bile na snazi u martu i aprilu strogo pridržavao svih preporuka, ali da se nakon vraćanja u normalu malo opustio i da je izlazio.

- Kada sam saznao da sam dobio virus, zabrinuo sam se za svoje prijatelje s kojima sam se video neposredno pre nego što mi je postalo loše. To se desilo bukvalno odjednom. Došao sam kući da pomažem majstorima, uveče sam otišao na piće i onda mi je iznenada tokom noći pozlilo - dobio sam temperaturu – rekao je fotograf za K1 televiziju.

Izvor: Promo
Foto: Promo

dušan petrovićfotografK1 TelevizijakoronavirusKovid-19Televizija K1