LAV PAJKIĆ POSLE ISIDORINE SMRTI OTVORIO DUŠU: Više ništa neće biti isto bez mame, Vili je najteže, ona je najmlađa!

Književnica Isidora Bjelica, preminula je preključe u pedeset drugoj godini života, nakon što se od 2012. godine borila sa kancerom.

Iza nje ostale su brojne knjige, kolumne, drame, emisije, ali i njene dve najveće kreacije, sin Lav Grigorije Pajkić i kćerka Vila Evanđelina.

Isidorin sin rekao je da porodica nije bila spremna za ovako veliki udarac, uprkos tome što su znali da je bolest uznapredovala.

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zatekla potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati - rekao je mladi voditelj i dodao da je bio svestan težine bolesti s kojom se njegova majka borila, verovao je da će kao i uvek do sada, ona pobediti.

- Bolovala je od najgoreg oblika kancera i prognoze lekara nikada nisu bile dobre. Uprkos tome, uspevala je da ih opovrgne i da živi osam godina s tom bolešću - ispričao je on i dodao da će majku pamtiti kao najdragoceniju osobu u životu.

- Više ništa neće biti isto, mi bez nje nećemo biti isti. Ne znam kako ću dalje - rekao je Pajkić.

- Vili je najteže. Ona je najmlađa i bila je jako vezana za mamu - kroz suze je ispričao Lav.

Isidora će biti sahranjena u subotu 8. avgusta u Aleji zaslužnih građana, a istog dana u 12 časova u Sava centru biće održana komemoracija.

Izvor: Alo!/Mondo.rs
Foto: lavpajkic/Instagram

aleja zasluznih građanaisidora bjelicalav pajkicsahranasmrt majketop_sliderVila Pajkićvoditelj