GDE ĆE IM DUŠA, NE MOGU VIŠE DA ĆUTIM: Tanji Savić onemogućen kontakt sa sinovima, traži pravdu (FOTO)

Pevačica Tanja Savić pre deset godina udala se za srpskog biznismena Dušana Jovančevića, zbog kog je odlučila da napusti Srbiju i preseli se u Australiju. Tokom braka folk zvezda rodila je dva sina, Maksima i Đorđa.

Iako je na početku njihove ljubavne veze sve bilo idilično, nakon nekoliko godina zajedničkog života pojavile su se spekulacije da je njihov brak u krizi, te da pevačica želi da se razvede i vrati u Beograd.

Više puta u srpskim medijima pojavljivale su informacije o problemima u privatnom životu pevačice koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Poslednjih meseci Tanja je više puta govorila da je razdvojena od dece i da joj to veoma teško pada, te da sa Dušanom ne može da se dogovori o daljem zajedničkom životu njihove porodice.

Naime, Tanja od izbijanja pandemije koronavirusa živi u porodičnoj kući u svom rodnom selu, dok njeni naslednici sa ocem borave u Australiji.

Pevačica je odlučila da progovori o problemu sa kojim se suočava, ona je otkrila da se sa svojim sinovima nije čula već danima, kao i to da su suprug Dušan i njegova podrodica odgovorni za to.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se Korona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno! - napisala je Tanja pokraj zajedničke fotografije sa dečacima na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

australijaDušan Jovančevićkoronavirusproblemi u brakurazvodtanja savićtop_slider