JESI LI PRIZNAO ŽENI KAKO SI MI CVILEO DA BI ME OŽENIO: Stanija Dobrojević žestoko uzvratila na prozivke Kristijana Golubovića! (FOTO)

Nedavno je Kristijan Golubović u jednom intervjuu otkrio da je Stanija Dobrojević zatrudnela sa njim u rijalitiju i da se podvrgla abortusu.

Naime, Stanija je ubrzo demantovala Kristijanovu izjavu, gde se oglasila putem svog Instagram profila i poručila mu da će ga tužiti, a da on svoje laži dokaže na sudu.

Međutim, "rat" budućih učesnika u rijalitiju "Zadruga 4" se nastavio.

Nakon Golubovićevih prozivki da se bavi najstarijim zanatom, Dobrojevićeva nije ostala nema, te mu je putem svog naloga na pomenutoj socijalnoj platformi poručila da će ga za sve klevete tužiti i otkrila da ju je Kristijan bombardovao porukama i "cvileo" da je oženi.

Zatim, istakla je da ima još štošta da kaže, ali da će sve otkriti kada uđu u rijaliti, te da mu neće ostati dužna na sve uvrede i laži koje je plasirao o njoj.

Stanija je napisala:

- Hahaha, ovaj klovn Kristina Golubović - baron Minhauzen i dalje nastavlja s njegovim lovačkim pričama? Ovo inače nije moj način izražavanja, niti moj nivo, ali nažalost sam prinuđena da ispišem sve ovo dalje na "jeziku" koji će on razumeti... Ček, neki dan sam bila trudna s njim i abortirala, a sad ipak nisam bila trudna, nego pilula posle i neko me p*nio? Pa hahaha! Je l' te to mučenica od žene napala kući misleći da si bio sa mnom, pa si brže-bolje promenio ploču da nisi ti nego neko drugi? Pa tek ti ta priča ne pije vodu, retardu retardirani... Krile, jesi priznao ženi kako si mi cvileo da bi me ženio? Da si zvao, pisao na viber, molio, smarao da se vidimo? Pa kad sam te odj*bala, sve obrisao! Drugo, nisam ti ja Balerinka! S njom si imao javni seks u sred rijalitija, ženu varao, nos lomio, sa "Farme" izbacio, zapretio istinu da kaže, i ako kaže mora da laže? Mene ne možeš! Ima da me gledaš svaki dan u rijalitiju i slušaš sa sve dokazima istinu, smeće ljudsko! Treće, meni devojci si izmafijao da mi uzmes 12.000 evra! Klošaru jedan, cela Srbija ti se zbog toga smeje! - napisala je Stanija, pa dodala:

- Glumiš nekog džeka, kavaljera, a meni si pare otimao! Ja sam za 12.000 evra dobijala poklone od mnogo većih mangupa nego što si ti, klošarčino! Da budeš zahvalan što te nisam tad prijavila za javnu iznudu i reketiranje! Kakav dogovor, kakvi poslovni saradnici?! Pereš se time, odronu, nikakav dogovor nikad postojao nije! Klasična otimačina! Al' džabe si otimao, kad i dalje nema pas za šta da te ujede! Frljaš se tu nekim ciframa, bre mogu sa sve gaćama da te kupim! A da ne pričam tek ovi muškarci sa ozbiljnim parama, svi ti se smeju bre! Četvrto, za sve ove tvoje laži i klevete, dobićeš tužbe! Pa svoje laži dokazuj na sudu. Taman to što si otimao da mi vratiš, sa sve kamatom! Istim takvim tvojim pričama klevetali su mene i mnogo pre, pa sam vas sve dobila na sudu. Bolje da si mozak operisao nego te klempave uši! Mentalno retardirani debilu zaostao u vremenu i prostoru! Pa sad izvoli izmišljaj i laži i dalje... Toliko od mene. A imam još štošta da kažem, al' teraćemo se u rijalitiju. Istom tom gde ćeš opet da se pereš da nisi dilovao drogu u crkvi, niti krao, lagao, ženu varao... "Patološki lažov u misiji da obmane narod", al' nisu ljudi budale... Vidimo se u "Zadruzi 4".

Svojom izjavom rijaliti učesnica izazvala je lavinu komentara pratalica, koji su mahom bili u saglasnosti sa njom i podržali je.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: belgrademusic - YouTube/PrintScreen

kristijan golubovićodbrusilaratstanija dobrojevićsukobtužbazadruga 4