OD MAME LOVA ZA ROĐENDAN: Naslednica Kaje Ostojić uskoro puni 18 godina!

Nikolina Dragojlović, ćerka Kaje Ostojić uskoro će napuniti 18 godina, a pevačica ne štedi kada je u pitanju poklon za naslednicu.

Kaja je otkrila da je odlučila da Nikolini za punoletstvo pokloni veću sumu novca, kao i da se još ne zna da li će organizovati proslavu.

- Ništa nismo još isplanirali. Ona treba sama da organizuje proslavu, ako to bude želela. Ona nije baš u tom fazonu, deca u Briselu su malo drugačija, nego ovde. Ona je više za to da dobije novac, nego da ulaže u te neke zabave. Od mame lova za rođendan. Ja sam za to da te pare stavi sa strane, dok ne smisli u šta da ih uloži - rekla je pevačica.

Nikolina se školuje u Briselu, budući da ona i Kaja već godinama žive u glavnom gradu Belgije, gde su se svojevremeno preselile kada se pevačica udala za di-džeja Džuniora Džeka.

Međutim, Nikolina je zbog učenja jezika morala da napravi pauzu u školovanju, ali to je nije omelo da ipak bude najbolji đak.

- Ima još godinu dana da završi srednju školu. Napravila je godinu dana pauze zbog jezika, pa će videti koji će fakultet da upiše. Jezik je naučila perfektno, najbolji je đak u školi. Njena ljubav je medicina i prirodne nauke. Ja je forsiram da upiše ekonomiju ili neku poslovnu školu. Univerzitet koji je više u smeru finansija. Mislim da je to isplativije. Fascinantno mi je da uskoro puni 18 godina. Kako vreme brzo leti - izjavila je Kaja za pomenuti medij.

Pevačica je, podsetimo, ćerku dobila u braku sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem.

Izvor: Objektiv.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

18 rođendankatarina kaja ostojićnikolina dragojlovićpop pevačicarođendanski poklontop_slider