POLJUBAC SA NJIM DESIO SE SLUČAJNO: Maja Marinković progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" prikazan je i prilog na kom su se Maja Marinković i Stefan Karić poljubili. Nakon pogledanog snimka, gošće su prokomentarisale prilog.

- Taj poljubac se desio slučajno, povukao me je, to je bio taj period kad je bilo to muvanje. Ne znam što se naš odnos potencira, kad sam ja bila zaljubljena samo u jednog čoveka tamo. Dopisivali smo se pre Zadruge 3, ali ništa nije bilo. On je bio prvo sa Ivom, pa posle sa Ivanom, mi smo bili drugari. Baš se potencira taj odnos, a ne znam zbog čega. Smešno mi je, nije da mi ne prija. On je do skoro bio sa Ivanom, ja ne želim sa njom da se zameram, izgladili smo odnos. Zaista nije bilo ništa i to je sve - rekla je Maja.

- Ona je izjavila da Janjuša gleda kao da joj je tetka, ili neki rođak u krevetu, pa mi je sad smešno - istakla je Miona Jovanović.

- Ja sam to pričala da bih prikrila naš odnos, ali to ne može da se poredi, moj i Janjušev odnos je bio pun emocija. Šta da radimo, morali smo da lažemo, a posle toga je sve krenulo nizbrdo - istakla je Marinkovićeva.

- Meni su skretali pažnuju Tomović i Filip. On mi je bio simpatičan pre ulaska, više je bila neka želja, nego nešto iskreno. Sve što sam poželela to mi se ispunilo - istakla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

maja marinkovicMiona Jovanovićstefan karićZadrugaZadruga - Narod pita