ANA NIKOLIĆ ISPLANIRALA ĆERKINU BUDUĆNOST: Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite

Muzička zvezda Ana Nikolić otkako je na svet donela kćerku Taru, u potpunosti se posvetila majčinstvu.

Iako u poslednje vreme vrlo retko daje izjave za medije, Ana je napravila izuzetak i za ekipu emisije "Ekskluzivno" progovorila je o svojim stavovima što se tiče budućnosti njene mezimice.

- Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati u bilo čemu što bude odabrala. Ipak, insistiraću na tome da mora da ima solidno obrazovanje. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: "Donesi mi diplomu!". Ne mora ni da završi fakultet niti da diplomira, ali mora da prođe neku školu. To je jedan proces sazrevanja u kom učiš svašta nešto, uključujući i životne situacije. U suštini, najmanje naučiš na samom fakultetu, sve vreme učiš kroz praksu, zapravo. Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite, da nauči šta su obaveze - rekla je Ana pa nastavila:

- Ona prosto mora da bude jedna mlada, obrazovana osoba. Ne postoji ništa više seksi od žene koja je obrazovana, a da ne dodajem sad lepa, pametna i sve ostalo. Obrazovana žena je uvek seksi. Svim mladim devojkama bih preporučila da se obrazuju. Mislim da je taj rad na sebi veoma važan - zaključila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

ana nikolićbudućnostobrazovanjeTara Đurićučenje