KRIJE SE IZA MORALNO PRIHVATLJIVIH NAČELA: Brendon žestoko napao Nikolu Orozovića (VIDEO)

Gosti su emisiji "Zadruga - Narod pita" sinoć su bili Nikola Orozović i Branislav Radonić Brendon.

Brendon je odmah objasnio zašto se nije pozdravio sa svojim bivšim rijaliti prijateljem.

- Nemam šta da se pozdravljam sa ljigavim ljudima! On je ljigav, glumio je moju žrtvu u rijalitiju, a ja sam imao dobru nameru prema njemu, iskoristio je moju velikodušnost! - rekao je Brendon.

- Ovo je jako smešno, nemam šta da komentarišem, bitno je ko kaže - bio je kratak Orozović.

- Nikola ima duboke traume, ima problem sa svojom ličnošću, sam se svestan da nije to što se pravi da jeste, krije se iza nekih moralnih načela prihvatljivih u društvu! On je uplašeni dečak - nastavljao je Brendon.

Brendon je objašnjavao kako Nikola ne bi postojao u medijima bez njega i da on sam igra na tu kartu.

- Znao je da ne sme da me prati sad, napolju, zato je to uradio u rijalitiju. Pokazao je da je bolesnik! - rekao je Orozović.

- Kadar sa mnom košta, kadar smo dobili na moju inicijativu. On je jednostavan, lak je za praćenje. Ustajanje, tuširanje, gde će da sedne, ko će da ga brani od mene. Bio je predvidiv. Ja sam uživao u toj igrici. Pisali su da se viđamo, ja se neću baviti demantima. Reći ću da se mi redovno srećemo u gradu, on je konstantno u bloku 30 gde ja živim. Išao sam kod profesorke baleta, pošto vežbam klasičan balet, izlazim na terasu, kad Orozović stoji dole. Onda mi je profesorka rekla da se uselio u tu zgradu, sa nekim muškarcem. I danas smo se sreli na Adi, ja sam vozio bickl, on je bio tamo. Budi srećan što si dobio medijsku pažnju sa mnom, inače bi otišao kući u Aranđelovac, budi srećan što uopšte novine pišu o tebi. Ti si ispijen i nesrećan. Njemu je neprijatno, nije mu dobro - rekao je Brendon.

- Deset honorara sam izgubio zbog njega. Sa Matejom Matijevićem živim. Moraćeš da nađeš dokaze. Ozbiljne gluposti - rekao je Orozović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Branislav Radonić BrendonbrendonMateja MatijevićNikola OrozovićZadrugaZadruga - Narod pitazadruga 3