OD*EBITE OD MENE VIŠE: Edita Aradinović obratila se hejterima nakon što je na fotografiji pozirala sa podignuta tri prsta!

Nakon što ju je nedavno fan na socijalnoj platformi Instagram upitao da li je tačno da je Albanka, a Edita Aradinović potvrdila, nastao je haos na društvenim mrežama, koji već neko vreme ne prestaje.

Naime, nekoliko dana kasnije, pevačica je objavila fotografiju na kojoj drži podignuta tri prsta, u znak pozdrava, a zatim su na nju pratioci osuli drvlje i kamenje.

Edita se svima koji je prate javno obratila putem svog Instagram naloga u vidu storija, gde je istakla da nije rasista niti nacionalista, a zatim je rekla da svima kojima smetaju njene objave mogu da je otprate sa pomenute mreže.

Aradinovićeva je napisala:

- Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati koji se nalaze uvređenim zbog slike na kojoj držim tri prsta, da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto i doručkuju, da im dođe iz d*peta u glavu da ta tri prsta nisu namenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Odj*bite od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču na zemaljsku kuglu. Bacite se ozbiljnijim problemima, bavite se sobom! Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije. Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvih - unfollow i doviđenja! Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: editaaradinovic/Instagram

albankaedita aradinovićobjava na instagramupevačicatri prsta