NOVI STANOVNICI BELE KUĆE: Otkriven spisak učesnika "Zadruge 4"

U nedelju, 6. septembra startuje četvrta sezona rijaliti šou programa "Zadruga 4" na televiziji "Pink".

Već nedeljama unazad u medijima se spekuliše ko će biti novi stanari Bele kuće, a sada se pojavio spisak učesnika koji će se u Šimanovcima boriti za glavnu nagradu.

U "Zadruzi 4" ponovo ćemo gledati Miljanu Kulić, Lepog Miću, Taru Simov, Baneta Čolaka, Marka Đedovića, kao i Miku, Gibu i Radu Vasić. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević nastaviće pred kamerama "Pinka" svoj rat do istrebljenja, a u Šimanovce se vraća i Miki Đuričić. Jovana Tomić Matora u šou ulazi sa simpatijom, frizerkom Žanom Maliković, a cimeri će im biti pevačica Ivana Šašić i reper Nenad Aleksić Ša.

Među potpuno novim učesnicima su Danijela Mesić, Milan Janković, Anđela Milenković, Andrea Anđelković, Anja Bulatović, Bojan Vranješ, Vasilije Ilić i Bojan Petkovski. Takođe, jedan od stanara Bele kuće biće i Kenan Tahirović, maneken iz spota "Žena od sultana", kao i poznati srpski fotograf Zoran Buđić Kobra.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

bane colakivana šašićKenan Tahirovićkristijan golubovićlepi mićaMarko Đedovićmatoramiki djuricicmiljana kulićnenad aleksić šastanija dobrojevićTara SimovZadrugazadruga 4