NE UMEJU SA KOLEGAMA: Kojim horoskopskim znacima je odlazak na posao pravi stres?

Neke osobe kolege s posla doživljavaju kao porodicu i prijatelje i s njima dele baš svaku sitnicu iz svog privatnog života, dok ih drugi ne doživljavaju baš tako.

Ovi horoskopski znaci se loše slažu s kolegama na poslu, pa im poslovni odnosi stvaraju stres, a ne veselje.

Ovan

Ovnovi su veoma ambiciozni i teško odstupaju od svojih stavova i mišljenja pa se zbog toga veoma loše slažu s kolegama. Teško pronalaze zajednički jezik.

Blizanci

Blizanci vole mnogo da pričaju, pa im je zbog toga teško da se suzdrže od širenja tračeva. Zbog toga nisu baš omiljeni među kolegama, a poznati su i po tome što lako zabiju nož u leđa saradnicima.

Lav

Lavovi su veoma dominantni i vole da šefuju, čak i onim kolegama koji su na istom poslovnom nivou kao i oni. Uz to, na poslu znaju da budu veoma hladni.

Devica

Device su perfekcionisti i sve mora da bude onako kako su oni zamislili. Na poslu znaju da budu tvrdoglavi i veoma kritični.

Jarac

Jarčevi su veoma vredni pa je mnogima zbog toga s njima teško da rade - oni insistiraju na svemu. Sve mora da se obavi odmah i mora da bude savršeno. Uz to su i veoma takmičarski nastrojeni, što im stvara probleme u odnosima s kolegama.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

ambicioznostastrologijahoroskophoroskopski znacihoroskopski znakkolegekritikeposaoposlovni odnosisaradnicisefstrestakmičarski duhtvrdoglavostzajednički jezik