TI NISI NORMALAN: Verili se Luna Đogani i Marko Miljković (VIDEO)

Luna Đogani doživela je pravo iznenađenje večeras. Marko Miljković odlučio je da veri svoju devojku, te ju je odveo u jedan beogradski restoran u kom ih je dočekala njihova najuža porodica i nekoliko prijatelja, među kojima je Pavle Jovanović, a koji je i zabeležio ovaj predivan momenat.

Kako je prilazila restoranu Đoganijeva je stavila ruke na usta, ne verujući šta se događa. U restoranu ju je dočekala torta i veliki baloni ispunjeni helijumom u obliku prstenja. Marko se spustio na jedno koleno pred svojom dragom i izvadio kutiju sa vereničkim prstenom.

Malo je reći da je Luna bila u šoku. Sve vreme se smejala, a ruke su joj drhtale od uzbuđenja. U jednom trenutku dok je njen dečko klečao, ćerka Anabele Atijas upitala je svoju ljubav: "Ti nisi normalan! Da li ti to mene hoćeš da zaprosiš?" Marko je ustao i počeo da se smeje sa svima prisutnima u prostoriji, te joj je odgovorio: "Da".

Nakon što je Luna pristala da se uda za Miljkovića, skočila mu je u zagrljaj, a potom su krenuli svi da im čestitaju na veridbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavle Jovanovic (@pavlejovanovic.official) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: luna_djogani/Instagram

luna đoganiMarko Miljkovićpevačicaprstentop_sliderveridba