KONAČNO PROGOVORIO: Vladimir Tomović branio Staniju Dobrojević od napada Kristijana Golubovića (VIDEO)

U emisiji "Životne ispovesti sa Milanom", Kristijan Golubović pomenuo je vezu Stanije Dobrojević sa Vladimirom Tomovićem, i njih dvojica su ušli u dijalog da ispeglaju situaciju koja je bila napeta zbog ranijih izjava.

- Ja jesam nju voleo, to je istina, ali nikad ništa loše nisam rekao za tebe - rekao je Tomović Kristijanu, na šta se on nadovezao:

- Tačno, jesi je voleo i to ti svaka čast. Gledao sam neki klip gde si ti njoj rekao kako je ona bila sa mnom - rekao je Kristijan.

- Nisam to rekao, u videu se tačno čuje da sam joj zamerio što je bila sa oženjenim čovekom, a ništa drugo, i ti si to video - rekao je Vladimir, a Kristijan je potvrdio:

- Jesam i to je sve demantovano, a tebi svaka čast što si priznao da si je voleo - dodao je Golubović.

- Meni je žena pre mesec dana zveknula takav šamar, zbog Stanije, jer je ona kačila nešto na Instagramu. Glava me je bolela dva dana. Ona je jedna dama, u mojoj kući se ne psuje, ona to ne da - ispričao je Kristijan.

Kristijan je pričao i o sukobu sa Stanijom Dobrojević na društvenim mrežama koji se desio skoro. Tom prilikom reagovao je Tomović koji je ponovo branio svoju nekadašnju devojku.

- Mene je čovek hteo da ubije sa 19 godina, ludi Đole. Pitajte šta je radio čovek. Ja sam Maji Nikolić opsovao dete i duboko sam se pokajao. Pa evo, koliko puta je bilo da stavim Staniju ispod jorgana i radim ovo (simulacija odnosa) i samo ustajemo obučeni. Oni pukli - rekao je Kristijan.

- Ja sam se svađao sa njim, ali sam bio u pravu - rekao je Mića.

- Ako ona dođe i kaže: "Izvini za ženu i dete"... Kaže da sam p*šio k*rčeve po zatvorima, ali to je između nje i mene, ali za dete... - rekao je Kristijan, a onda ga je prekinuo Tomović.

- Da li ima tonski zapis? Da li je ona dete lično spomenula? Ne znam, majke mi. Pisalo na njenom pravom Instagramu? - branio je Tomović Staniju.

- Ona pisala! Nikada u životu nisam ušao na njen Instagram. Njena adminka nikada ružnu reč nije rekla za tebe, rekla je: "Dobar je čovek i nemoj tamo da imate probleme" i sad meni javlja: "Stavila je ona njenu ćerku (od adminke) i napisala: K*rvo". I njoj je dete u istom kontekstu stavila, jer prati grupu koja podržava Kristijana Golubovića - rekao je Kristijan.

- Ova tetovaža na leđima znači da moja majka mene moli da zakopam pištolje. Kaže moja majka: "Molim te sine, prestani da upucavaš ljude, postani ono što je Isus, da praštaš" i ja sam svoje pištolje sklonio. Lav spava, ali ako ga diraju za m*da i probudi se onda je kraj izvora dva putića. I oni mene sada iskušavaju - rekao je Golubović i pokazao svoje tetovaže na leđima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

kristijan golubovićstanija dobrojevićvladimir tomovićZadrugazadruga 4